شناخت صحیح مهارت آموزان از نیاز بازار کار با ؛
اتصال زنجیره آموزش تا کارآفرینی با طرح کارافن
با اجرای طرح کارافن، زمینه اتصال آموزشهای مهارتی به بازار کار فراهم شده و زنجیره کاملی از آموزش تا تولید و فروش برای مهارتآموزان به وجود میآید به نحوی که مهارت آموزان به شناخت صحیح از نیاز بازار کار دست می یابند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" غلامحسین محمدی معاون وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی توسعه آموزشهای مهارتمحور و تقاضامحور را از اولویتهای سازمان فنی و حرفه ای برشمرد و گفت: تجهیز مراکز آموزشی با فناوریهای نوین را با جدیت دنبال خواهیم کرد. این موضوع در راستای اجرای قانون نظام جامع آموزش فنیوحرفهای و به منظور پاسخگویی به نیازهای بازار کار اجرایی شده است.
طرح کارافن چیست؟
معاون وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی به طرح کارآفن اشاره کرد و درباره جزییات این طرح گفت: طرح کارافن، الگویی موثر جهت توسعه زیرساختهای خوداشتغالی مهارتآموزان است و ما در سازمان آموزش فنی و حرفهای به دنبال توسعه خود اشتغالی و کسب و کارهای کارآفرینی هستیم.
درحال حاضر جای خالی زنجیره آموزش تا کارآفرینی و برند سازی در کشور خالی است
طرح کارافن را اجرا می کنیم تا از این طریق افراد فرایند آموزش، تولید، برندسازی تا فروش و عرضه محصول را دنبال کنند. به گفته معاون وزیر کار، این طرح با رویکرد اتصال آموزشهای مهارتی به بازار کار تدوین شده و درصدد است تا زنجیره کاملی از آموزش تا تولید و فروش را برای مهارتآموزان فراهم کند. محمدی با بیان اینکه با اجرای این طرح، بستر اشتغال برای ۵۰ هزار نفر فراهم می شود،اظهارکرد: با اجرای مدلهای کارآفرینی جدید افراد علاوه بر مهارت، دانش بازار و توسعه محصول را هم به دست می آورند و با شناخت صحیح از نیاز بازار به تولیدات هدفمند اقدام می کنند. وی در پایان مهارت را از مولفه های جدی تغییر در اشتغال و بهبود زندگی افراد دانست و تاکید کرد: برای تامین نیاز بازار کار چاره ای جز ارائه ابزارهای متناسب با مهارت آموزی نیست از این رو باید تربیت نیروی انسانی ماهر سرمایهگذاری کرد.
منبع: ایسنا