در بازدید اعضای کلینیک صنعت دانشگاه از شرکت گیلان بسپار مطرح گردید:
آمادگی صنایع برای ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی استان
اعضای کلینیک صنعت دانشگاه گیلان در چارچوب تفاهم نامه صنعت و دانشگاه و برنامه های مدون دوره ای بازدید از صنایع استان، از شرکت گیلان بسپار تولید کننده کاغذ شبه کرافت در شهر صنعتی رشت بازدید نمودند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" در جریان این بازدید که با همراهی رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان و رییس انجمن تخصصی صنایع همگن خدمات فنی مهندسی استان صورت گرفت، رییس هیات مدیره شرکت گیلان بسپار با اشاره به چالشهای پیش روی تولید گفت: با وجود تمام سختیهای موجود و مشکلاتی که در راه تولید می باشد، این شرکت با غلبه بر مسایل و موانع نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و تولید و اشتغال در استان ایفا می نماید و آمادگی لازم برای توسعه فعالیتهای خود را نیز دارد.
مجید آخوندزاده افزود: مهمترین سرمایه این شرکت که با هیچ سرمایه دیگری قابل قیاس نیست، نیروی انسانی ماهر و متخصص و متعهد به کار است که طی بیش از یک دهه فعالیت این مجموعه تجربیات و توانمندیهای بسیاری در این صنعت کسب نموده و عامل بسیاری از موفقیتها بوده اند.
وی تصریح کرد: در صورت حمایت دستگاههای متولی، این شرکت ظرفیت بهره گیری از ضایعات کشاورزی بویژه برنج را برای استفاده به عنوان مواد اولیه تولیدات خود دارا می باشد و با این اقدام، علاوه بر رفع معضل پسماندهای کشاورزی که بعضا آلودگی محیط زیست را در پی دارد، درآمد و ارزش افزوده برای کشاورزان استان از محل فروش ضایعات مذکور نیز فراهم خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این شرکت از آمادگی برای همکاری با دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی جهت ارتقای فعالیت و تولیدات شرکت و افزایش تنوع محصولات تولیدی خبر داد.
مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان در این بازدید ضمن تقدیر از ظرفیتهای این شرکت در زمینه تحقیق و توسعه گفت: زمینه های فراوانی جهت همکاری فی مابین وجود دارد و بهره گیری شرکت گیلان بسپار از نیروهای متخصص و دارای دانش و مهارت در حوزه کاری مربوطه، از عوامل موفقیت این مجموعه است.
سید رضا میر عسکری افزود: تعریف پروژه های مشترک دانشگاه و این شرکت در زمینه مکانیک خاک، مسایل زیست محیطی و نوآوریهای قابل تحقق در زمینه استفاده از مواد اولیه برای تولیدات شرکت موضوعاتی است که قابلیت پیگیری دارد.
وی همچنین گفت: از دیگر موضوعاتی که در چارچوب همکاری مشترک قابل طرح می باشد، اختصاص فرصت مطالعاتی به اساتید مربوطه دانشگاه و نیز جذب کارآموز از بین دانشجویان دانشگاه گیلان برای حضور در این مجموعه است که می تواند دستاوردهای مطلوب متقابل داشته باشد.
رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان نیز در جریان این بازدید گفت: ایجاد و تقویت مراکز تحقیق و توسعه در صنایع، از مهمترین اهداف این بازدیدها می باشد و ساماندهی این امر در سالجاری از اولویتهای اداره کل صمت می باشد.
اسماعیل مقدس همچنین گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در این شرکت، اقدام برای دانش بنیان شدن این مجموعه می تواند کمک شایانی به توسعه شرکت و استفاده از مزیتهای قانونی برای ارتقای فعالیتهای آن نماید.
وی افزود: امیدواریم از طریق انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین دانشگاه گیلان، اداره کل صمت استان و واحدهای تولیدی، شاهد حصول نتایج ملموس در ارتقای فناوری و افزایش ارزش افزوده و بهره وری در صنایع استان باشیم و در این راستا ارتباطات هدفمند و مستمر بین صنعت و دانشگاه با تسهیل گری، هدایت و همکاری اداره کل صمت و تشکلهای حوزه صنعت و معدن در گیلان تداوم خواهد یافت.