انجام بیش از 2 هزار بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بهداشتی در استان گیلان
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از انجام بیش از 2000 بازدید از واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی و بسته بندی در سال 1401، خبر داد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص، اظهار داشت؛ از سوی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه، از ابتدای سال ۱۴۰1 تاکنون، طی برنامه های تشدید نظارت درمجموع دو هزار و 250 مورد بازدید از تمامی واحد های تولیدی در سطح استان گیلان، صورت گرفته است.
علیرضا نجفی تصریح کرد: به منظور اهمیت کنترل و نظارت مستمر بر تولید و عرضه محصولات غذایی، تشدید نظارت و انجام بازرسی و نمونه برداری مستمرجهت کنترل کیفیت محصولات نهایی و مواد اولیه مورد استفاده در فرآیند تولید در واحد های تولیدی تحت نظارت این معاونت ، در تمام طول سال انجام می گیرد.
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی،آشامیدنی و بهداشتی د انشگاه در پایان ، یادآور شد؛ در طول ایام نوروز1402، از سوی کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو از فرآیندهای تولیدی ، توزیعی و عرضه مواد غذایی نیز بازدید مستمر به عمل خواهد آمد.