انحصار واردات داروهای برند شکسته می شود
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: براساس سیاست های این سازمان از این به بعد به واردات برند خاص از یک دارو اصرار نداریم و انحصار در این زمینه شکسته می شود.
وی تاکید کرد: سازمان غذا و دارو هیچ اصراری بر تهیه داروی خاص برند ندارد و خود را در حصار برندها و نام های خاص دارویی قرار نمی دهد.
«از سوی دیگر الزام های حمایت از داروی برند حذف شده و عمده بازار دارویی کشور به حمایت از داروی تولید داخل اختصاص یافته است».
سخنگوی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: برخی پزشکان و مردم به نام ژنریک برخی داروها اقبال نشان می دهند و به تجویز پزشک یا توصیه دیگران آنها را مصرف می کنند و اگر نام تجاری دارو را پیدا نکنند تصور می کنند کمبود دارو پیش آمده است؛ درحالی که این دارو در انواع دیگر وجود دارد.
جهانپور اضافه کرد: اگر نتوانیم دارویی را در داخل تولید کنیم، انواع مختلف دارو را از خارج وارد می کنیم.
چهاردهم فروردین ماه امسال وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 50درصد مواد اولیه و 95درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود.
همان روز، رییس سازمان غذا و دارو بیان داشت: سیاست محدودیت واردات دارو امسال ادامه می یابد اما در عین حال ارتقای کیفیت و کاهش قیمت تمام شده داروی تولید داخل نیز در نظر قرار می گیرد.