باید از ظرفیت های علمی در راستای توسعه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید بهره مند شویم
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید محلی مناسب برای تبادل ایده ها، شناساندن توانمندی های علمی و صنعتی برای نیل به رونق تولید و خودکفایی است.

طاهره معمولی کارگر _ رئیس سازمان صمت گیلان در حاشیه بازدید از دومین نمایشگاه تخصصی فرصت های ساخت داخل و رونق تولید در گفتگوی اختصاصی با "گسترش تولید و تجارت" اظهار داشت: برپایی این نمایشگاه می تواند فرصتی برای تبادل اطلاعات و افکار بین تولیدکننده و مصرفکننده، نخبگان، دانشجویان و کار آفرینان باشد.
فرهاد دلق پوش افزود: استفاده از ظرفیت و توان داخلی در ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت و بهره گیری از توان علمی دانشگاهی، مراکز علمی و شرکت های دانش بنیان گامی ارزشمند در ارتقاء صنعت کشور محسوب می شود.
وی با بیان اینکه چرخ های تولید و اشتغال را نهضت ساخت داخل به حرکت در می آورد؛ تصریح کرد: نهضت ساخت داخل، سبب توسعه و آبادانی کشور می شود و قطعا عدم وابستگی در محصولات تولیدی مورد نیاز کشور، در گروی بها دادن به توانایی داخل و حمایت قاطع از فعالان عرصه تولید است.
وی افزود: این نمایشگاه فرصتی برای تبادل اطلاعات و هم افزایی واحدهای تولیدی و دست یافتن به پدیده های نوین علم و صنعت و انتقال فناوری و توان داخلی است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان تصریح کرد: در این نمایشگاه آخرین دستاوردها و محصولات بزرگترین صنایع دفاعی، صنعتی، علمی، تحقیقاتی، فولادی، نساجی، برق و الکترونیک، خودروسازی، قطعه سازی، صنایع شیمیایی، صنایع معدنی و.... با تکیه بر قدرت و توان ارزشمند ساخت داخل با بهترین قابلیت ها از استان گیلان و سایر مناطق کشور معرفی و عرضه شده اند.
دلق پوش با تاکید بر اهمیت برپایی نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید در شکوفایی اقتصادی و خودکفایی صنعتی گفت: از نمایشگاه هایی که بر پایه دانش و علم و فناوری، بنیانگذاری شده و با انگیزه صادرات محوری، محصولات خود را عرضه می نماید، قطعا حمایت می کنیم.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان، صرف حمایت از واحدهای تولیدی صادرات محور و دانش بنیان شد، تصریح کرد: در سالجاری نیز بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای این واحدهای تولیدی از طریق بانک ها پرداخت شده است.
دلق پوش با تاکید بر اینکه استان گیلان از ظرفیت های خوبی برخوردار است و به دلیل موقعیت جغرافیایی که دارد و در مسیر نوستراک واقع شده و دروازه ورود به اروپاست تصریح کرد: با توجه به توان ساخت و دانش محوری در صنعت؛ استان گیلان می تواند به قطب صنعت محور و دانش بنیان تبدیل شود.
وی با اشاره به برپایی اولین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید استان گیلان که در سال ۹۸ برگزار گردید، گفت: در دو سال گذشته که این نمایشگاه برگزار شد، نتایج امیدوارکننده ای در زمینه شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای تولیدی و واحدهای دانش بنیان و سازندگان تجهیزات و قطعات به دست آمد و منجر به انعقاد قراردادهای متعددی در زمینه داخلی سازی قطعات و ملزومات صنعت بین شرکتهای حاضر در نمایشگاه شد.
رئیس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه بهره مندی از فرصت های ساخت داخل به رونق تولید و اشتغال کمک می کند، گفت: وجود منابع و امکانات ویژه استان گیلان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و علاقمندان به حوزه صنعت شرایط خاصی را برای رقم استان گیلان رقم زده از این رو بهره مندی از این مواهب علاوه بر تامین نیازهای داخلی می تواند به امر صادرات و توسعه صادرات کمک کند.
وی افزود: در تامین نیازهای داخلی و رویکرد توسعه صادرات محصولات تولیدی؛ نیازمند نگرش علمی و نو به حوزه صنعت هستیم و باید از فعالیت های دانش بنیان برای تکمیل ظرفیت های ساخت داخل بهره مند شویم.
گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ غروب دایر است و علاقه مندان می توانند از این نمایشگاه تخصصی بازدید به عمل آورند.
۱ دیدگاه