معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان:
توسعه کار آفرینی و خلق ثروت از ارتباط بین صنعت و دانشگاه محقق می شود
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان گفت: امروزه رسالت دانشگاه ها منحصر به تولید دانش و پژوهش نیست بلکه دانشگاه ها هم اکنون ماموریت های جدیدی مانند توسعه کارآفرینی، خلق ثروت، اثرگذاری ملّی و فراملّی و ایفای نقش در سیاست های جامعه خودشان دارند که لازمه آن ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در همایش بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن، که در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته، دانشگاه ها از پیشگامان توسعه و خودکفایی در کشورها محسوب می شوند، اظهار داشت: ارتباط تنگاتنگ مابین صنعت و دانشگاه، منجر به توسعه کار آفرینی و خلق ثروت می شود و توسعه کشور را به همراه دارد.
سید ضیا الدین میر حسینی افزود: امروزه رسالت دانشگاه ها منحصر به تولید دانش و پژوهش نیست بلکه دانشگاه ها هم اکنون ماموریت های جدیدی مانند توسعه کارآفرینی، خلق ثروت، اثرگذاری ملّی و فراملّی و ایفای نقش در سیاست های جامعه خودشان دارند که لازمه آن ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت است.
وی با بیان اینکه دانشگاه گیلان به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی جامع در سواحل کشور، ظرفیت خوبی برای منطقه محسوب می شود، گفت: این دانشگاه با دارا بودن ۶۰۰ عضو هیات علمی، ۱۸۰۰۰ دانشجو و ۲۵۰ رشته گرایش در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا و انعقاد ۲۴۶ قرار داد بیرون از دانشگاه بر اساس آخرین ارزیابی وزارت علوم، از جمله دانشگاه های پیشرفته کشور می باشد.
---------------------------------------------------------------------
اخبار مرتبط:
تولید رقابت پذیر، ظرفیت های داخل را به ثروت و تحرک اقتصادی تبدیل می کند| گزارش تصویری در حال تکمیل
گزارش تصویری از همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن سال 1400 در رشت| بخش دوم
گزارش تصویری از همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن سال 1400 در رشت| بخش سوم
بهترین راهکار حمایت از حقوق مصرف کنندگان، حمایت از تولیدکنندگان است
---------------------------------------------------------------------
وی یاد آور شد: همچنین دانشگاه گیلان در خصوص تعداد قراردادهای در دست اجرا هفتمین دانشگاه جامع کشور و در زمینه پایان نامه های مرتبط با تحصیلات تکمیلی و قرار دادهای منعقد شده، سومین دانشگاه جامع کشور محسوب می شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان ادامه داد: در سال گذشته در رابطه با دوره های مهارت افزایی اختصاصی دانشجویان، این دانشگاه موفق به کسب رتبه اول دانشگاه های کشوری شد.
میرحسینی با بیان اینکه قدرت، توان و استقلال هر کشوری و میزان پیشرفته بودن آن کشور به توسعه علم و فناوری آن بستگی دارد، ادامه داد: در توسعه علم و فناوری جایگاه پژوهش بسیار حساس و تعیین کننده است، همچنین کلیه برنامه های توسعه ای، باید مبتنی بر پژوهش باشد.
گزارش: طاهره معمولی کارگر