در نخستین جشنواره سخنوران نام آور گیلان؛
سخنوران برتر در 5 رده سنی معرفی شدند
جشنواره سخنوران نام آور به همت کارگاه هنر سروش از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ در دو بخش دکلمه و سخنوری در رده های سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در شرکت سروش گیلان در رشت برگزار شد و سخنوران برتر در 5 رده سنی معرفی شدند.

انسان موجودی متفکر و اجتماعی است او در ارتباطات اجتماعی خود با دیگران تعامل دارد، به داد و ستد فکری، احساسی و ... می پردازد و پیام های خویش را با روش های مختلف مانند گفتاری و تصویری به دیگران می رساند. فیلم، سینما، فضای مجازی اینترنت، محصولات هنری و دیگر وسایل ارتباط جمعی، پا به عرصه وجود گذاشته تا انسان را در پیام رسانی یاری دهند، اما به هیچوجه نتوانسته اند جای سخن را بگیرند و یا اعتبار آن را کاهش دهند. سخنرانی بیشتر با بُعد شنیداری انسان مرتبط است. از این رو بیش از رسانه های دیداری انسان را به تفکر، درک و فعالیت ذهنی وا می دارد، همچنین باعث افزایش قدرت اندیشه می شود و برای درک مفاهیم عمیق مناسب تر است.
چه زیبا در اهمیت و جایگاه سخنوری سروده اند که:
به گوینده گیتی برازنده است / که گیتی به گویندگان زنده است
طاهره معمولی کارگر- به گزارش "گسترش تولید و تجارت" جشنواره سخنوران نام آور از تاریخ ۱۲ لغایت ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ در دو بخش دکلمه و سخنوری در رده های سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در شرکت سروش گیلان در رشت برگزار گردید.
مدیر عامل شرکت سروش گیلان در حاشیه اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی کودکان، نوجوانان و جوانان با فن بیان و سخنوری و شیوه درست گفتگو و تقویت اعتماد به نفس عنوان کرد و اظهار داشت : ارتقا و پیشرفت سخن و سخنوری ،کشف استعدادهای جوانان و پیدا کردن حقیقت کلامی در آینده این عزیزان بسیار حائز اهمیت است.
سیدحامدکاسی پور با بیان اینکه جشنواره سخنوران نام آور به مناسبت هفته ادبیات کودک و نوجوان برگزار شده است، گفت : ۸۵ نفر در دو بخش دکلمه و سخنوری در رده های سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در این جشنواره شرکت نمودند و در پایان ۱۵ نفر توسط داوران و کارشناسان برگزیده شدند.
مدیر عامل شرکت سروش گیلان با بیان اینکه برای هر بخش از داوران مخصوص و با تجربه استفاده شده است، تصریح کرد: در بخش کودک و نوجوان از فریدون قدیمی تهیه کننده صدا و سیمای گیلان، خانم عفت جمالی تهیه کننده رادیو و حدیث نیک جو از بازیگران تلویزیون در بخش زبان بدن و قدرت کلام به کار گرفته شد.
وی افزود: در بخش بزرگسال نیز از دو تهیه کننده صدا و سیمای گیلان، فرهاد ورزلدوست و صادق خدادادی و همچنین خانم دروگر تهیه کننده رادیو استفاده گردید.
گفتنی است در رده سنی 5 تا 7 سال به ترتیب مهلا مسعودی، رها قربان نژاد، نوران محمد زاده نفرات اول تا سوم شدند. در رده سنی 8 تا 9 سال آندیا کوچکی، مهنیا راستی فر، ملودی مرتضوی نفرات اول تا سوم و در رده سنی 10 تا 12 سال یگانه کفایتی، مهیا دلخوش، رها رجب زاده به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند.
در رده سنی 13 تا 15 سال آسنا حسن زاده، سپنتا زارع، مائده پابرجا به ترتیب حائز رتبه اول تا سوم شدند و در رده بزرگسال نیز زهرا نیک فطرت، سحر شفیعی و فرشته صلواتی رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
لازم به ذکر است که شرکت صوتی، تصویری سروش یکی از شرکت های وابسته به سازمان صدا و سیما می باشد که در کل استان ها یک دفتر نمایندگی دارد و در حقیقت کار پشتیبانی فنی این سازمان را بر عهده دارد. سروش گیلان نیز با بیش از دو دهه فعالیت به لحاظ محیط و فضا، همچنین رتبه و جایگاه در سطح کشور از جمله دفاتری است که اتفاقات خوبی در آن رقم خورده است.
تصاویر از:دیار میرزا