نمایشگاه خدمات کسب و کار گیلان اتصال دهنده صاحبان ایده با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع است
مدیر تجاری سازی و سرمایه گذاری پارک و علم فناوری گیلان گفت: نمایشگاه خدمات کسب و کار گیلان می تواند اتصال دهنده صاحبان ایده با سرمایه گذاران صاحب صنایع باشد.

مرجان میرزنده دل در گفت و گو با خبرنگار رسانه "گسترش تولید و تجارت" در حاشیه بازدید از نمایشگاه خدمات کسب و کار گیلان اظهار کرد: ما در این نمایشگاه با حضور ۸ شرکت در زمینه های تولید محتوی آموزشی در حوزه کسب و کار و طراحی و تولید نرم افزارهای تحت وب و همچنین خدمات مرکز داده امن و سامانه مدیریت هوشمند مشتریان و... حضور یافتیم.
وی افزود: کارگزار فن بازار منطقه ای استان گیلان نیز در این نمایشگاه حضور دارد که مباحثی مانند مالکیت فکری و اتصال بین صنعت و فناوران را برعهده دارد که در این نمایشگاه مشارکت دارند.
میرزنده دل خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم نمود اتصال بین فناوارن و صنایع جهت برآوردن نیازهای صنایع فراهم شود.
مدیر تجاری سازی و سرمایه گذاری اداره پارک و علم فناوری تصریح کرد: این نمایشگاه از سطح خوبی برخوردار است و بازدید کنندگان استقبال خوبی داشتند.
وی افزود: اتصال بین صنایع و فناوارن استان برای جذب سرمایه گذار و پیشبرد پروژه های فناوران و به ثمر رساندن پروژه های فناوران است.
میرزنده دل گفت: امیدواریم برپایی چنین نمایشگاهی استمرار پیدا کند و هرچه کامل تر بر پا شود.
مطالب مرتبط