نمایشگاه فرصت های ساخت داخل با هدف معرفی توانمندی های صنعتی و حذف وابستگی به محصولات خارجی برگزار می شود
مسئول پیگیری امور ساخت داخل سازمان صمت گیلان گفت: نهضت ساخت داخل به عنوان مهم ترین راهبرد جهش تولید برای حمایت از واحدهای تولیدی در دستور کار سازمان صمت قرار گرفته است.

طاهره معمولی کارگر- مسئول پیگیری امور ساخت داخل سازمان صمت گیلان در گفتگوی اختصاصی با "گسترش تولید و تجارت" گفت: دومین نمایشگاه ساخت داخل و رونق تولید گیلان براساس قانون استفاده حداکثر از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، جهت معرفی توانمندی های داخلی (کالا و خدمات) آغاز به کار می کند.
منوچهر صدفی در ادامه با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه تخصصی فرصت های ساخت داخل و رونق تولید استان گیلان که در تاریخ 23 لغایت 26 آذر ماه سالجاری از ساعت 10 صبح تا 6 عصر در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان گیلان برگزار می شود، اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی مناسب را برای تبادل اطلاعات بین شرکت های سازنده و نیازمند قطعات صنعتی فراهم می آورد.
وی با اشاره به اهمیت برپایی این نمایشگاه بیان داشت: این نمایشگاه می تواند مرکزی برای هم افزایی و دست یافتن به پدیده های نوین صنعت و انتقال فناوری و تولید داخلی باشد.
وی با تاکید بر اینکه برپایی این نمایشگاه با محوریت تقاضا محوری است تصریح کرد: در این نمایشگاه، بیش از 76 واحد تولیدی، صنعتی، علمی، تحقیقاتی و صنایع دفاعی از استان گیلان و سایر مناطق کشور، دستاوردها و فناوری های نوین خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار خواهند داد، که گامی مثبت در عرصه خودکفایی کشور با هدف عدم وابستگی به واردات می باشد.
مسئول پیگیری امور ساخت داخل سازمان صمت گیلان در ادامه گفت: نهضت ساخت داخل به عنوان مهم ترین راهبرد جهش تولید برای حمایت از واحدهای تولیدی در دستور کار سازمان صمت قرار دارد.
منوچهر صدفی با اشاره به اینکه پیش نیاز اصلی این حمایت در اختیار داشتن اطلاعات کامل محصولات تولیدی واحدهای تولیدی است، افزود: سامانهای با عنوان توانیران برای بههم رسانی نیازمندیها (مصرف کننده) و توانمندیها (تولید کنندگان) طراحی و برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه اطلاعات کلی واحدهای تولیدی استان همانند سراسر کشور در سامانه توانیران به آدرس www.tavaniran.ir موجود می باشد؛ افزود: واحدهای تولیدی می توانند توانمندی ها و نیازمندی های خود را در این سامانه ثبت کنند و از آنجا که اطلاعات سایت توانیران مبنای تصمیم گیری در خصوص امکان تامین اقلام مورد نیاز کشور قرار میگیرد، از واردات کالاهایی که مشابه تولید داخل دارند جلوگیری بعمل می آید تا از این طریق علاوه بر حمایت از تولید داخلی از خروج ارز از کشور ممانعت شود.
وی تاکید کرد: درج نکردن اطلاعات دقیق محصولات واحدهای تولیدی منجر به عدم شناسایی اقلام تولیدی آن واحدها شده و به تبع آن موجب عدم برخورداری از حمایتهای آتی در خصوص ممانعت از واردات کالاهای مشابه خواهد شد.