رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان :
نیمی از شالیزارهای گیلان آماده برداشت است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ۵۱ درصد شالیزارهای استان را آماده برداشت دانست و گفت: در ۴۹ هزار هکتار از شالیزارهای استان برداشت مکانیزه برنج انجام شده است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت"به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی ۱۲۰ هزار هکتار از شالیزارهای استان گیلان را در مرحله رسیدگی دانست و اظهار کرد: شاهد برداشت برنج در ۶۱ هزار هکتار از شالیزارهای استان هستیم. محمدی از پیشبینی برداشت مکانیزه ۲۱۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان خبر داد و گفت: در ۴۹ هزار هکتار از شالیزارهای استان برداشت مکانیزه برنج انجام شده است
نرخ تبدیل هر کیلوگرم شلتوک چگونه محاسبه می شود؟
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان نرخ تبدیل هر کیلوگرم شلتوک را در شالیکوبیهای سنتی ۲۸۵۰ تومان و در شالیکوبی های مدرن ۲۹۵۰ تومان دانست و بیان کرد: شالیکاران در صورت دیدن رعایت نشدن نرخ تبدیل شلتوک به برنج میتوانند موضوع را برای پیگیری به سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ صنعت، معدن و تجارت استان اطلاع دهند. او با اشاره به شرایط آب و هوایی مناسب در روزهای اخیر و بارشهای مناسب، گفت: کشاورزان از این فرصت برای برداشت دوم برنج (راتون) استفاده کنند.وی از برنامهریزی برای برداشت راتون در ۷۰ هزار هکتار از شالیزارهای استان خبر داد و افزود: ارقام هاشمی، علی کاظمی، آنام، گیلانه، توکا و کیان راتوندهی بیشتری دارند و گاهی بین ۳۰ تا ۴۰ درصد برداشت اول، محصول میدهند.