استاندار گیلان گفت: هدایت صحیح گردشگران نوروزی منجر به افزایش فروش بازاریان استان می شود.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از ایسنا، استاندار گیلان در جلسه تنظیم بازار استان که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد،گفت: گیلان استانی گردشگر پذیر است و در ایام نوروز هموطنان زیادی وارد استان می شود و همه تلاش مدیران استان برای تامین اقلام مورد نیاز مردم باید در اولویت کارها قرار گیرد.
مصطفی سالاری علاوه بر جمعیت ساکن استان باید برای گردشگران نیز بازار مطلوبی فراهم باشد، افزود: باید برای 5میلیون نفر تامین کالای اساسی مردم تامین شود.
وی گفت: تا 6ماهه آینده ذخیره گندم وجود دارد و برای مرغ و تخم مرغ استان هم مشکلی وجود ندارد.
استاندار گیلان در خصوص افزایش قیمت کالاها تاکید کرد: تمهیدات لازم اندیشیده شود تا شاهد افزایش قیمت ها نباشیم.
وی با بیان اینکه باید زمینه ای فراهم گردد تا جمعیت بیشتری از گردشگران به نقاط مرکزی و بازار شهر حضور یابند،تصریح کرد: این یک ماه فرصت مناسبی برای بازاریان است تا فروش بیشتری داشته باشند و برای تحقق این امر باید هدایت گردشگران درست انجام شود.
استاندار گیلان با بیان اینکه دستگاهها در ایام نوروزی بابد فعال تر باشند، تاکید کرد: آمادگی لازم برای پذایریی از مسافران در ایام نوروز در گیلان وجود دارد.