آیین تجلیل از پژوهشگران، فناوران و شرکت های دانش بنیان رشت برگزار شد
صبح امروزآیین تجلیل از پژوهشگران محققین فناوران و شرکت های دانش بنیان رشت برگزار شد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری گیلان در این مراسم گفت: زمینه برای تلاش و زحمت فراهم است و هرساله در عرصه تولیدات علمی مشاهده می کنیم که فرزندان این سرزمین می درخشند و این یعنی اینکه ما داشته های زیادی داریم.
مرتضی رضایی صوفی خاطرنشان کرد: هرساله سرعت رشد تولیدات علمی و مباحث فناوری از زبان نشریات بین المللی منعکس می شود و سرعت رشد عالی باید همزمان گره از کارها بگشاید.
وی تصریح کرد: در بسیاری از عرصه ها تلاش شده است و باید مشکلات را حل کنیم و نیاز است دانشمندان و محققان بر حل این مشکلات تمرکز کنند.
فرماندار رشت نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه نخبگان و محققین از افتخارات شهر ما محسوب می شوند، اظهار کرد: امروز از ۹۰ نفر از پژوهشگران و محققین رشت تجلیل می شود و چه خوب است که بار سنگین به جا مانده از میراث گذشتگان را به دوش می کشند.
حمیدرضا امام پناهی افزود: فناوران برتر شهرستان در جهت حل مشکلات به دنبال بهترین راهکارها هستند.
وی خاطرنشان کرد: پژوهش و تحقیق موتور محرکه پیشرفت شهر رشت محسوب می شود و باید برای ادامه پیشرفت مدام پربارتر با هدف رفع نیاز های کشور رو به جلو حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: وجود جمعیت بالای محققان و پژوهشگران در رشت باید رونق تولید و افزایش اشتغال را در پی داشته باشد.
فرماندار رشت ادامه داد: دانش تحریم پذیر نیست و علیرغم تلاش دشمنان، جوانان ما به مراتب علمی دنیا دست یافته اند.
وی افزود: اهل تحقیق باید با باور به فناوری بومی سرمایه گذاری برای ثروت را رقم بزنند.
امام پناهی گفت: هدف پژوهش باید منجر به این امر شود که مصرف کننده و صادرکننده محصولات ایرانی باشیم و دستاوردهای نو عرضه کنیم.
در ادامه رییس دانشگاه آزادی اسلامی رشت گفت: شکافی مهم در ارتباط بین صنعت و دانشگاه وجود دارد و باید تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.
وی افزود: در هفته پژوهش برای پژوهشگران دست می زنیم اما لازم است علاوه بر این بیش از پیش به آنها توجه کنیم.
محمد دوستدار خاطرنشان کرد: واژه آموزش و پژوهش فرق زیادی با هم دارند؛ آموزش فرآیند پاسخ دادن به سوالات است و پژوهش به معنای فرایند حل مساله است.
رییس دانشگاه آزاد رشت تصریح کرد: وقت آن رسیده است دانشگاه ها بیش از پیش به دل صنعت بروند تا از دانش تولید شده بهره گرفته شود.
وی گفت: قوی نبودن رابطه دانشگاه و صنعت دغدغه ای مهم است که امیدواریم روند بهتری به خود بگیرد.
رییس پارک علم و فناوری گیلان نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه استعمار در زمان های مختلف شکل های متفاوت داشته است، اظهار کرد: امروز بردن فناور کشورمان به خارج از کشور نوعی استعمار است.
علی باستی افزود: فناوران اثربخش هستند و دیگر کشورها با دعوت از فناوران می خواهند به ما ضربه بزنند.
باستی خاطرنشان کرد: مهندس موسوی ره پیما بنیانگذار گروه صنعتی فومن شیمی هزار نفر را در گیلان مشغول به کار کرده اند و باید تندیس ایشان را در رشت برپا کنیم.
وی تصریح کرد: ضروری است در سیستم ها نوآوری باز باب شود زیرا نوآوری بسته موجب فرسوده شدن نیروها و محققین می شود.
لازم به ذکر است، شرکتهای پژوهشی نمونه بخش صنعت و معدن شامل شرکت سبحان دارو، پارس شهاب، فرآوری و ساخت قطعات خودرو ایران، پایا کلاچ وپارس زرآسا در این مراسم مورد تجلیل قرار گرفتند.
مطالب مرتبط