مدیرعامل شرکت فناور سبو سیب سلامت مطرح نمود:
اصلاح الگوی تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در ایران و تولید محصولات عاری از هر گونه مواد شیمیایی مهمترین هدف شرکت می باشد
رییس هیات مدیر ه شرکت فناور سبو سیب سلامت گفت: این شرکت با هدف گسترش دانش در صنعت کشاورزی کشور و توسعه فرهنگ استفاده از محصولات سلامت محور، اولین کارخانه خود را در غرب گیلان راه اندازی نمود.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" رضا اصغرزاده با بیان اینکه شرکت فناور سبو سیب سلامت در سال ۱۳۹۶ اقدام به تاسیس اولین و بزرگترین کارخانه تولید انواع کودهای عالی «ارگانیک» نموده است، اظهار داشت: این شرکت با چشم انداز فعالیت در بخش های کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع بهداشتی با بهره گیری از بهترین متخصصان و با اتکا به دانش و تجربه خود اقدام به تاسیس اولین کارخانه در غرب گیلان نمود و در طی سه سال هم اکنون با چهار کارخانه و محصولات متنوع مشغول به فعالیت است.
وی با بیان اینکه استفاده از کودهای ارگانیک طبیعی پایه دامی از دیرباز مورد توجه کشاورزان و دامداران بوده است، بیان داشت: با توجه به مشکلات استفاده از این نوع کودها، خصوصا هزینه های مربوط به انبار کردن آن در مزارع و باغات، آفات و بیماری ها و... به تدریج استفاده از این کودها کمرنگ شده که در نتیجه با وجود مضرات استفاده انحصاری از کودهای شیمیایی برای بافت خاک، سلامتی انسان ها و محیط زیست، گرایش به استفاده از کودهای مرغی روند افزایشی یافته است.
اصغرزاده با بیان اینکه مشکلات استفاده از اینگونه کودها همچنان پابرجاست و هزینه های مربوط به استفاده از آنها چند برابر شده، ادامه داد: کود مایع مرغی شرکت سبو سیب با فناوری روز، عاری از بذرهای علف های هرز و پاتوژن هاست و با دارا بودن بهترین آنالیز مناسب خاکهای ایران می تواند بر خواص شیمیایی و فیزیکی خاک تاثیر مثبت و فراوانی داشته باشد.
رییس هیات مدیره شرکت فناور سبوسیب سلامت، تصریح کرد: در تمامی محصولات کشاورزی از طریق انواع سیستم آبیاری و به صورت خاکی این کود آلی مورد استفاده قرار می گیرد، همچنین با اضافه کردن هیومیک « ارگانیک» باعث جلوگیری از شوری می گردد.
اصغر زاده با بیان مصوبه هیات دولت و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی در خصوص تولید کودهای عالی و زیستی در سال ۹۲ و نیاز کشور جهت تولید آن بیان داشت: با توجه به اینکه ایران از لحاظ تولید مواد عالی جزو کشورهای فقیر در جهان محسوب می شد، و استفاده از مواد شیمیایی مرسوم بود، این قانون در برنامه پنجم و ششم توسعه مصوب گردید و مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: از آن سال به بعد تمام بخش های اجرایی که وابسته به تامین نهاده های کشاورزی، کارخانه های تولید کود، جهاد کشاورزی و... بودند، همچنین دانشگاه ها در قالب پایان نامه ها و رساله ها به سمت تهیه و تولید کودهای عالی سوق داده شدند.
رییس هیات مدیر ه شرکت فناور سبو سیب سلامت گفت: در همین راستا پیشنهاد گردید تا بخش های علوم و تحقیقات هم در بدنه تولید ورود کنند، در نتیجه کارگروهی تشکیل شد و مراکز و هسته های فناور در این رابطه پایه ریزی گردید.
اصغر زاده با بیان اینکه محصولات شرکت ما ارگانیک دارای فاقد چربی هیدروژنه و مواد شیمیایی هستند، افزود: کود ارگانیک با آزاد سازی مواد معدنی به صورت تدریجی منجر به افزایش جذب بهتر برای گیاه می شود ولی کود شیمیایی موجب تسریع آزاد سازی مواد مغذی و در نتیجه کاهش دوره جذب عناصر مغذی برای گیاهان خواهد شد.
وی با بیان اینکه شرکت ما در سال ۹۷ برای اولین بار در کشور کود عالی اکسترود تولید نمود، گفت: روند تولید کود عالی در همه جای دنیا بدین شکل است که ۱۲ عنصر کنار هم قرار گرفته و چرخه رشد گیاه را از ریشه تا گل دهی و میوه دهی پشتیبانی می کند؛ در تولید کود ارگانیک اکسترود از همین شیوه استفاده کردیم، البته در تهیه کود عالی برای محصولات کشاورزی مختلف متناسب با قالب آن، به سفارش مشتری با مواد اولیه و ضایعات کشاورزی که ادغام می نماییم، کود عالی متناسب برای کشت را برای کشاورزان تامین می کنیم.
اصغر زاده افزود: کود عالی اکسترود تولید شده در این شرکت از فضولات و پس از استفاده در اراضی کشاورزی موجب اصلاح فعالیت بیولوژیکی، کشت و کار و خواص شیمیایی خاک می شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد : شرکت فناور سبوسیب سلامت، با هدف اصلاح الگوی تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در ایران توانسته با گروه متخصص خود محصولاتی عاری از هر گونه مواد شیمیایی تولید نماید.
رییس هیات مدیره شرکت فناور سبو سیب سلامت در ادامه با بیان اینکه در زمینه کود عالی تولیدات خود را به مرحله انبوه رساندیم، اما متاسفانه در بخش توزیع و فروش آن با مشکل مواجه شدیم، ادامه داد: با شرکت خدمات حمایتی کشاورزی که مرجع توزیع کود، سم و بذر در کشور و زیر مجموعه جهاد کشاورزی می باشد، تفاهم نامه ای امضا کردیم تا کودهای عالی ما را در سبد فروش قرار دهند، ولی متاسفانه این امر محقق نشد و مجبور شدیم در تمام نمایشگاه های کل کشور شرکت کنیم و محصولات خود را ارائه دهیم .
اصغر زاده ادامه داد: از سال ۹۷ تا کنون تولید محصولات ما به مرحله انبوه رسید ولی متاسفانه در هر سال با هزینه اضافی کرایه حمل بار مواجه هستیم که مقرون به صرفه نیست.
وی همچنین گفت: در زمینه صادرات کود عالی، تفاضل قیمت خوبی بین بازار خارج و داخل ایران وجود دارد و باعث ارز آوری خواهد شد ولی متاسفانه به دلیل فقر تولید مواد کود عالی در کشور، صادرات امکان پذیر نیست و دچار خود تحریمی شده ایم.
اصغر زاده با بیان اینکه شرکت فناور سبوسیب سلامت، رویکرد خود را در زمینه محصولاتش تغییر داده و در حوزه های تولید صنایع غذایی و شوینده ورود نموده است، گفت: تولیدات ما در رابطه با مواد شوینده و چربی زدای نانو به تولید انبوه رسیده و بازار فروش بهتری دارد و امیدواریم با ورود بخش خصوصی بتوانیم محصولات خود را بهتر عرضه و در خدمت استان و کشورمان قرار دهیم.
گزارش از: طاهره معمولی کارگر
مطالب مرتبط