افزایش صد تنی تولید گوشت بوقلمون در گیلان
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال گذشته در حدود ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شد گفت: پیشبینی میشود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" علی اکبر نژاد در خصوص آمار واحدهای و تولید بوقلمون گوشتی استان گیلان با بیان اینکه در گیلان، تعداد چهار واحد بوقلمون مادر دارای پروانه بهرهبرداری و فعال به ظرفیت 20 هزار و 900 قطعه است، گفت: تعداد ۹ واحد بوقلمون گوشتی نیز دارای پروانه بهرهبرداری به ظرفیت ۳۴هزار قطعه است.
وی افزود: همچنین تعداد ۱۴ واحد دارای پروانه تاسیس به ظرفیت 45هزار قطعه در استان صادر شده است که با سرمایهگذاری و تخصیص تسهیلات در آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
اکبرنژاد ادامه داد: تعداد دو کارخانه جوجه کشی بوقلمون گوشتی به ظرفیت 356هزار عدد تخم در هر دوره است.
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در سال گذشته تولید گوشت بوقلمون در حدود ۵۰۰ تن بوده است، تصریح کرد: پیشبینی میشود، امسال حدود ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.
گفتنی است؛مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور حدود ۴۰۰ گرم است.
منبع: ایسنا