مدیرکل صمت گیلان در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن فنی مهندسی استان عنوان نمود:
ایجاد تحول در حوزه تولید مستلزم نهادینه شدن نگاه علمی و تخصصی در این عرصه است
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن خدمات فنی مهندسی استان گفت: وجود این انجمن با دارا بودن شرکتهای تخصصی و نیروهای تحصیلکرده، با نگاه تخصصی و علمی، ظرفیت امیدبخشی برای اعتلای تولید در استان می باشد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" تیمور پورحیدری افزود: ایجاد تحول در حوزه تولید مستلزم نهادینه شدن نگاه علمی و تخصصی، عارضه یابی و آسیب شناسی در این عرصه است.
وی تصریح کرد: شعار امسال که توسط رهبر معظم انقلاب اعلام گردیده، شعاری راهبردی بر اساس پژوهشها و مطالعات اساسی و در راستای اثرگذاری در بدنه تولید، با هدف ارتقای صنعت و اشتغال است و می بایستی جهت تحقق این امر، با نگاهی علمی و تخصصی تلاش مضاعفی داشته باشیم.
پورحیدری همچنین گفت: از توان تخصصی، تجربیات و مشاوره های نخبگان بخش خصوصی بویژه انجمن فنی مهندسی گیلان در جهت توسعه و رونق تولید استان با محوریت تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، در قالب یک اتاق فکر در این اداره کل استفاده خواهیم نمود.
در این دیدار، رییس هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن خدمات فنی مهندسی استان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت و عملکرد این انجمن گفت: سوابق چندین ساله فعالیت برخی شرکتهای فنی مهندسی استان در حوزه دانش بنیان، نوید بخش تاثیرگذاری مطلوب و وجود ظرفیت مناسب در این انجمن برای ارتقای صنایع استان است.
ثمره شیوعی افزود: یکی از مهمترین رسالتهای این انجمن، تعمیق ارتباط صنعت با دانشگاه و فناوری است که به موازات ارائه مشاوره های لازم به شرکتها صورت می پذیرد.
وی تصریح کرد: دغدغه اصلی ما توسعه و اعتلای صنعت استان و افزایش کیفیت فعالیتهای تولیدی و اشتغال است و با وجود تنوع تخصصها و خدمات قابل ارائه به بنگاههای اقتصادی در انجمن فنی مهندسی، این امر امکانپذیر است.
رییس انجمن فنی مهندسی گیلان همچنین گفت: اختصاص یک میز به انجمن فنی مهندسی در اداره کل صمت استان جهت حضور نماینده انجمن برای ارائه مشاوره به واحدهای تولیدی مرتبط، می تواند در توسعه ارتباط بخش صنعت با شرکتهای خدمات فنی مهندسی موثر واقع شود.
رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان هم در این نشست، ضمن تشریح عملکرد این اداره در ارائه خدمات به شرکتهای دانش بنیان و فنی مهندسی گفت: وجود انجمن فنی مهندسی گیلان بویژه در دوران جدید فعالیت آن، می تواند کمک بزرگی برای شکوفایی تولید و ارتقای صنعت استان باشد.
اسماعیل مقدس افزود: ظرفیتهای فراوانی در این انجمن با عنایت به گستردگی حوزه های تخصصی و فعالیتهای شرکتهای عضو، وجود دارد که بهره گیری بیشتر از این ظرفیتها در جهت توسعه صنعتی، مستلزم فرهنگسازی مناسب در زمینه ارتباط با صنایع و رجوع واحدهای تولیدی به این مجموعه ها می باشد.