مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تشکیل انجمن و NGO های منسجم در صنعت انبارداری که بتوانند حقوق خود را مطالبه نمایند از اولویت های مهم کاری دولت است که می تواند خون جدیدی به انبارهای کشور که به صورت نیمه سنتی اداره می شوند تزریق کند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" عباس تابش در پنجمین همایش خطا ناپذیری عملیات انبار با بیان این مطلب افزود: فعالین صنعت انبار داری باید به صورت حرفه ای انبارداری را دنبال کنند و در کنار این موضوع نباید از موضوع لجستیک غافل ماند.
تابش در ادامه تصریح کرد: هم اکنون بیش از 500 هزار مراکز نگهداری کالا در کشور شناسایی شده همچنین کاربری و شناسنامه آنها برای سیاستگذاریها و تحلیلهای اقتصادی تهیه و بزودی از آن رونمایی خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی که با فعالین صنعت انباری کشور سخن میگفت، ادامه داد: ما باید یک سلسله انبار در کشور داشته باشیم که دارای هویت رسمی و شناخته شده در کشور باشند و از سوی دیگر زنجیرهها باید به هم متصل شوند و امروز به جرات میتوان اذعان داشت که 90 درصد بار موجود در کشور از سامانه جامع انبارها استعلام می گردد و با رفع برخی از محدودیتهای سیستمی با سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به 100 درصد هم خواهد رسید.
تابش یادآور شد: با پیاده سازی سامانه رسید/حواله که به صورت پایلوت از استان فارس شروع شده و به سایر استانها تسری مییابد میتواند موجودی دقیقی از نوع و میزان کالاهای انبار شده در کشور را به ما بدهد.
تابش با بیان موقعیت زمانی خطیر کشور یادآور شد: توجه به عملیات انبارداری و اتصال آن به سامانه جامع انبار و رسید/حواله دولت را برای رساندن سریع کالا به دست مصرف کننده نهایی کمک می نماید.
مدیرکل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به ایجاد انبارداری مکانیزه و دوری جستن از عملیات انبارداری سنتی علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن سرمایه ها می تواند ما را اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کمک کند.
وی با بیان اینکه یکی مهمترین دغدغه دولت اتصال انبارها به سامانه جامعه انبارها و تجارت است که با این رخداد سهولت رصد پذیری توزیع کالا میسر می شود افزود : برای ارتقاء عملیات انبار همواره به همراهی بخش خصوصی نیازمندیم و ارایه آمار دقیق از موجودی های انبارها در اقصی نقاط کشور به ما در تحلیلهای اقتصادی کمک می کند.
تابش اضافه کرد: طی هفته گذشته با جلسهای که طراحان و نرمافزار نوسان عملیات انبارداری در کشور داشتیم درصددیم تا اصلاح برنامههایشان را در سامانه رسید/حواله آغاز نموده و وب سرویس با سامانه انبارها شوند.
وی یادآور شد: پیگیری و اتصال به سامانه رسید/حواله، تمرکز فعالیت انبارداری بر 22 کالای مشمول به منظور رصد جریان گردش کالا و عملیات انبارداری از نکاتی است که می بایست توسط فعالیت صنعت انباری کشور دنبال شود.
گفتنی است: پنجمین همایش خطاناپذیری عملیات انبار با رویکرد ایمنی و کیفی خدمات انبارداری طی روزهای 27 و 28 تیرماه سال جاری و با حضور بیش از 400 نفر از صنایع مختلف که به صورت تخصصی موضوع انبارداری را دنبال میکنند برگزار شد.
منبع: شاتا