با حضور مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی منتخب استان:
تور صنعتی شرق گیلان برگزار شد
اولین تور صنعتی موسسه دانش و صنعت در سالجاری، با حمایت شرکت شرکتهای صنعتی گیلان، امروز با بازدید از سه شرکت بزرگ صنعتی برگزار شد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" این بازدید با حضور مدیران شهرکهای صنعتی استان، مدیران کارخانجات، مسئولان کنترل کیفیت و کارشناسان فنی کارخانجات، از سه شرکت موفق در شرق گیلان، شامل صنایع ماشین سازی امیدی، صنایع ماشین سازی میر نظام و گروه صنعتی نوشینه انجام شد.
براساس این گزارش، این برنامه با هدف بازدید از موفقیت های این شرکتها در حوزه فناوری اطلاعات، تکنولوژی و دانش فنی به روز صنایع، نحوه صادرات، بازدید از فرایند تحقیق و توسعه، دستاوردهای کارآفرینی و توسعه کمی و کیفی در حوزه مسایل بازرگانی و خدمات برگزار گردید.
بازدید از ماشین سازی امیدی؛ یک دانش بنیان بزرگ با گستره ی بازار ۵۰ کشور خارجی
یکی از سه شرکت تولیدی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند، شرکت دانش بنیان صنایع ماشین سازی امیدی بود که از سال ۱۳۷۰ در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع غذایی و خطوط اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در زمینه خط کامل انواع کلوچه و بیسکویت های مغزدار، خط کامل انواع کاپ کیک، کیک لایه دار و سوئیس رول، شکوپای، نان و نان مغز دار، طراحی و ساخت انواع اسپیرال های خنک کن، انواع غذاهای تونلی، انواع میکسر، پریمیکسر و ورتیکال میکسر و اتوماسیون خطوط تولید، احداث گردیده و در حال حاضر با ۲۵۰ نفر پرسنل کارآزموده و متخصص مشغول به کار و فعالیت می باشد.
صنایع ماشین سازی امیدی با بهره گیری از دانش و تجربه داخلی و فناوری شرکتهای معتبر خارجی، امکان تولید قابل رقابت با محصولات برتر جهانی بر اساس خواسته های مشتری را فراهم نموده است.
این شرکت با برنامه ریزی و تجهیز کارخانه خود و دستیابی به فناوری روز دنیا، یکی از برترین تولیدکنندگان ماشین آلات صنایع غذایی می باشد که توانسته ماشین آلات خود را به بیش از ۵۰ کشور صادر نماید، همچنین بیش از ۸۰۰ واحد تولیدی در داخل ایران نیز از ماشین آلات ساخت این شرکت استفاده می کنند.
بازدید از ماشین سازی میرنظام؛ صنعتی موفق در عرصه ساخت ماشین آلات کشتار صنعتی طیور و فراوری چای
دیگر شرکت مورد بازدید امروز، شرکت ماشین سازی میرنظام بود که با چندین دهه سابقه در صنعت در زمینه ساخت ماشین آلات فرآوری چای، کشتارگاه صنعتی طیور و ماشین آلات تبدیل ضایعات مرغ به پودر گوشت که بعنوان مکمل غذایی استفاده می شود، فعالیت می نماید.
این کارخانه با دارا بودن دو سالن مجزا جهت ماشین کاری و جوشکاری، همچنین سالن مونتاژ با ۵۰ پرسنل ثابت مشغول فعالیت تولیدی در حوزه صنعت است.
شرکت ماشین سازی میرنظام موفق گردیده ۷۰ کارخانه چای و چندین کشتارگاه صنعتی طیور را داخل کشور راه اندازی کند، همچنین با تولید کشتارگاه سیار برای نقاطی که مرغ محدودی در اختیار دارند، نیاز کشورهای همجوار به ماشین آلات صنعت طیور را تامین می کند.
بازدید از گروه صنعتی نوشینه؛ صنعت برتر محصولات غذایی و سلولزی و مجهز به شبکه بزرگ پخش مویرگی
گروه صنعتی نوشینه که تولیدکننده انواع محصولات غذایی و صنایع سلولزی (انواع دستمال کاغذی، پوشک بچه، دستمال حوله، دستمال جیبی و..) و صنایع بسته بندی شامل پروتئین سویا، قند، شکر، حبوبات، رب و سایر مواد غذایی می باشد از دیگر شرکتهایی بود که امروز مورد بازدید قرار گرفت.
چای اصلی ترین فعالیت این گروه صنعتی است و دارای دو کارخانه چای در املش و لاهیجان می باشد. این شرکت دارای پخش مویرگی با مجوز وزارت صمت بوده و ضمن عرضه کالاهای تولیدی خود، نمایندگی پخش تعدادی از کارخانجات معتبر دیگر کشور را نیز بر عهده دارد.
گزارش: طاهره معمولی کارگر