توزیع بیش از 12 هزارتن کود شیمیایی در گیلان
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: سازمان جهاد کشاورزی گیلان، 12 هزار و 500 تن کود شيميايي بين کشاورزان استان توزيع کرده است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از ایسنا، حبیب جهانساز با بیان اینکه توزیع کود شیمیایی در گیلان تا پایان فصل زراعی سال آینده ادامه دارد،گفت:شالیکاران استان برای دریافت کود لازم اقدام کنند.
وی افزود: ذخیره کردن کود شیمیایی از اول مهر امسال در گیلان آغاز شد و تاکنون 25 هزار تن کود شیمیایی در انبارهای شهرستانهای رشت،آستانه اشرفیه و رضوانشهر و انبارهای شرکت های خدماتی حمایتی و اتحادیه های تعاونی روستایی ذخیره شد.
جهانساز ادامه داد: سهمیه کود شیمیایی کشاورزان گیلان امسال 150 هزار تن است و قیمت کود نسبت به پارسال تغییری نکرده است.
وی به کشاورزان گیلانی اطمینان داد نگران تهیه کود شیمیایی مورد نیازشان نباشند و می توانند با مراجعه به کارگزاری های تعیین شده در شهرستان ها این نهاده کشاورزی را بگیرند.
گیلان ۴۳۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد.