مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان:
توسعه سرمایهگذاری تنها راه پاسخگویی به مشکلات فعلی جامعه به ویژه اشتغال است
رئیس شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت اقتصاد و دارایی استان گیلان گفت: باید از مباحث اقتصاد مدرن برای بهبود و توسعه آبادانی در کشور و سطح استان ها بهره مند شویم.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی گیلان، جلسه شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت متبوع در استان گیلان ، در اداره کل بیمه ایران تشکیل شد.
رئیس شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت اقتصاد و دارایی در این نشست گفت: شورای هماهنگی مدیران استانی وزارت امور اقتصادی و دارایی فرصتی برای تبادل افکار و تجربیات و برنامه ریزی به منظور اقدامات هماهنگ و در راستای تحقق سیاستهای کلی نظام اداری و اهداف و سیاست های مالی و اقتصادی کشور در استان گیلان و ایفای دقیق و جامع وظایف و ماموریت های محوله می باشد.
منصور مولایی پور اذعان داشت: با اشاره به اینکه دوره برگزاری نشست های شورا ماهانه است و میزبان جلسات استانی هر یک از دستگاههای عضو می باشند؛ برای افزایش بازده این نشست ها می توان از مسئولان استانی و وزارتی برای حضور دعوت به عمل آورد.
وی خاطر نشان کرد: اعضای این شورا نمایندگان سازمانهای تاثیرگذار در اقتصاد استان هستند و هر مدیری از ظرفیت ها و مسائل سازمان متبوع خود مطلع است، پس این شورا می تواند نقش شایانی در استفاده از ظرفیت سازمان های تابع وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان و بهبود هماهنگی و عملکرد آنها ایفا کند.
مولایی پور تاکید کرد: در بحث هماهنگی دستگاههای تابعه می بایست از بحث روزمره فراتر رفته و از اقتصاد مدرن برای بهبود و توسعه آبادانی در کشور و استان استفاده نماییم.
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری خارجی همچنین یاد آور شد: با توجه به محدودیت منابع دولتی و نیز تسهیلات بانکی، بیتردید توسعه سرمایهگذاری را میتوان تنها راه پاسخگویی به مشکلات فعلی جامعه به ویژه اشتغال دانست و در این مسیر، استفاده از ظرفیتهای استانی برای اشتغالزایی، رونق تولید، افزایش جذب سرمایهگذار و در نهایت بهبود فضای کسب و کار، استفاده کرد.
وی متذکر شد: خوشه هایی از قبیل فناوری اطلاعات ،مرکز مالی بین الملل در منطقه آزاد انزلی و بازار مالی و بورس موضوعات جدیدی است که می توان از تجربیات ارزنده کشورهای توسعه یافته استفاده و در کشور یا استان گیلان عملیاتی کنیم.
فلکیان مدیر کل بیمه ایران در استان نیز به عنوان میزبان این نشست اذعان داشت: بیمه بعنوان یک مولفه اقتصادی، نقش مهمی در اقتصاد کشورها داشته و هرچه سهم صنعت بیمه در تولید ناخالص داخلی و ضریب نفوذ آن بیشتر باشد، اقتصاد آن کشور پیشرفتهتر خواهد بود؛ نقش اصلی بیمه کاهش ریسک است؛ هر چه احتمال ریسک بالاتر باشد، احتمال سرمایهگذاری کمتر است.
وی ضمن تاکید بر نقش شرکتهای بیمه در بیاثر کردن فشارهای حوزههای مختلف در اقتصاد مقاومتی خاطرنشان ساخت. بیمه ها میتوانند چنین فشارهایی را به فرصت تبدیل کنند.
وی گفت: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تاکید داشت که در این خصوص جایگاه بیمه برای دستیابی به این هدف بسیار کلیدی است.