تولید گل گاوزبان در گیلان افزایش یافت
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید گلگاوزبان در گیلان با افزایش ده درصدی مواجه است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" منوچهر پارسافر گفت: باغداران گیلانی، امسال 325 تن گل گاوزبان به ارزش 390 میلیارد ریال تولید کردند.
وی افزود: برداشت این محصول به دلیل شرایط مساعد جوی زمان کشت امسال 10 درصد بیشتر از سال گذشته است.
پارسافر با بیان اینکه رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، رودبار، تالش و رضوانشهر از مهمترین مناطق کشت گل گاوزبان گیلان هستند،ادامه داد: بیشتر اراضی سطح زیر کشت گل گاوزبان در فضای آزاد است.
وی تصریح کرد: اغلب گل گاوزبانهای برداشت شده، در بازارهای محلی استان فروخته میشود، مردم استانهای همجوار نیز از خرید این محصول استقبال خوبی دارند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: فراوری گیاه گلگاوزبان میتواند ارزش افزوده تولید این محصول را به گلگاوزبان کاران برگرداند.
وی به تشکیل تعاونی گلگاوزبان کاران در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: باید اقدامات گستردهای انجام شود تا شاهد صادرات گل گاوز بان گیلان به کشور های همسایه باشیم.
پارسافر، اضافه کرد:گیلان با 723 هکتار زمین زیر کشت رتبه نخست تولید گل گاوزبان را در ایران دارد.
از گل گاوزبان برای تهیه شربت، دم نوش و عرقیجات استفاده میشود.
منبع: ایسنا