جلسه قرارگاه امنیت غذایی گیلان برای خدمت به مردم
جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان با موضوع پیگیری تامین و توزیع به موقع اقلام اساسی از قبیل تامین گوشت سفید و قرمز و سایر محصولات اساسی با حضور دکتر صالح محمدی، رئیس سازمان و اعضای جلسه برگزار گردید.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت"، جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان با موضوع پیگیری تامین و توزیع بموقع اقلام اساسی از قبیل تامین گوشت سفید و قرمز و سایر محصولات اساسی با حضور صالح محمدی، رئیس سازمان و اعضای جلسه برگزار گردید.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان با بیان اینکه همیشه در پایان سال و ایام ماه مبارک رمضان التهابی در توزیع اقلام اساسی وجود دارد، گفت: وظیفه مهم و حیاتی سازمان و دستگاه های مرتبط با این حوزه، تامین و توزیع مناسب کالاهای اساسی در تمامی ایام به ویژه روزهای پایان سال و ماه مبارک رمضان می باشد.
جلسات قرارگاه هر روزه از ساعت ۶:۳۰ تا ۸ صبح با حضور رئیس سازمان و سایر اعضای قرارگاه برگزار میشود.
منبع: سازمان جهادکشاورزی گیلان