راهاندازی مرکز نوآوری پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در مرحله آمادهسازی نهایی
مرکز نوآوری صنایع غذایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در راستای تقویت ارتباط علم، فناوری و صنعت در بخش غذایی در حال آمادهسازی نهایی است.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این مرکز با هدف ایجاد بستری یکپارچه برای تجاریسازی دانش، تسهیل همکاریهای صنعتی-پژوهشی و تسریع در انتقال فناوریهای نوین به بخش تولید در شرف راهاندازی است. محمدعلی ابراهیمی، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که با همراهی اعضای هیات رئیسه این پژوهشگاه انجام شد، از نزدیک با روند آمادهسازی «مرکز نوآوری صنایع غذایی» آشنا شد.
از اهداف این بازدید می توان به دیدار با اعضای هیات علمی، پژوهشگران و کارکنان پژوهشکده و بررسی فعالیتها و دستاوردهای بخشهای مختلف تحقیقاتی پژوهشکده اشاره کرد
ابراهیمی در این دیدار ضمن قدردانی از فعالیتهای ارزشمند و دستاوردهای چشمگیر پژوهشکده، بر ضرورت تلاش مستمر و جدی برای تحقق اهداف ارتقای امنیت غذایی کشور تاکید کرد.
وی همچنین پس از شنیدن نظرات و دغدغههای کارکنان بر عزم پژوهشگاه برای حل مسائل رفاهی و فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت بهتر پژوهشگران تاکید کرد.محمدامین حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی نیز گزارشی جامع از راهبردها، اهداف تحقیقاتی و برنامههای کلان پروژههای جاری ارائه و به چالشهای کلیدی صنعت غذایی کشور که پژوهشکده در حال پاسخگویی به آنهاست، اشاره کرد.
منبع: ایسنا