ماده ۶ تبصره ۶ الحاقیه بودجه سال ۹۷ درباره افزایش قیمت آب، برق و گاز بحثهای بسیاری را به دنبال داشته است که در این راستا نظراتی همچون افزایش قیمتهای حاملهای انرژی برای پرمصرفها در مجلس مطرح شد؛ اما سرانجام تصمیم بیشتر بر روی این ماده به کمیسیون تلفیق سپرده شد، کارشناسان معتقدند افزایش قیمتهای انرژی برای پرمصرفها میتواند به کنترل مصرف و افزایش درآمد دولت بسیار کمک نماید.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" لزوم توجه به اقشار مختلف جامعه در قیمتگذاری حاملهای انرژی باید در دستور سیاستگزاران و برنامهریزان قرار گیرد. علاوه بر این برای کنترل مصرف در اقشار پرمصرف نیز باید راهکار مناسبی اجرا شود. روش تعرفهگذاری پلکانی از سیاستهایی است که در سالهای اخیر مطرح شده است. در این شیوه از مشترکین پرمصرف به میزان افزایش مصرف آنها هزینه بالایی دریافت میشود.
افزایش قیمت حاملهای انرژی نیز در بودجه ۹۷ در حال بررسی است و در ماده ۶ الحاقی تبصره ۶ آمده است که قیمت آب، گاز و برق با تصمیم دولت میتواند افزایش پیدا کند؛ اما بررسی این ماده در مجلس بحثهای بسیاری را به دنبال داشته است.
در این راستا عباسعلی پوربافرانی در تذکر خود پیرامون این ماده در بودجه ۹۷ گفت: «بر اساس بند ۳ قانون اساسی باید با وضع قوانین در تمامی زمینههای مادی و معنوی، تبعیض را از بین ببریم. اما در ماده ۶ الحاقی تبصره ۶ بودجه سال ۹۷ بیان شده که دولت میتواند به هر مقدار که تصمیم گرفت تعرفه آب،برق و گاز را افزایش دهد.»
وی در ادامه درباره افزایش قیمت حاملهای انرژی برای پرمصرفها گفت: «آنچه مردم انتظار دارند این است که تبعیض برطرف شود و همچنین رفاه آنها افزایش پیدا کند. این انتظار مردم عین قانون اساسی است و باید محقق شود به همین دلیل باید در این تبصره عبارت «مشترکین پرمصرف» افزود شود تا اگر دولت قرار بود افزایشی در این حاملها ایجاد کند اگر این موضوع محقق شود مشکل ابهام این تبصره نیز حل خواهد شد.»