مدیر اجرایی انجمن مدیران صنایع گیلان مطرح نمود:
فعالان و تشکلهای بخش خصوصی مراجع تصمیم ساز کشور هستند
نشست بررسی مسایل و چالشهای تامین پایدار برق برای واحدهای تولیدی استان به همت انجمن مدیران صنایع گیلان در محل دفتر این انجمن در رشت برگزار شد.
.jpg)
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" در این نشست که با حضور مدیران توزیع برق و تعدادی از مدیران شرکتهای تولیدی شاخص استان در حوزه مصرف انرژی برگزار گردید، مدیر اجرایی انجمن مدیران صنایع گیلان گفت: فعالان و تشکلهای بخش خصوصی به عنوان مراجع تصمیم ساز، کمک شایانی می توانند به نهادهای تصمیم گیر بویژه در دولت و مجلس ارائه نمایند.
اکبر تطهیری افزود: از سالجاری، با هدف نهادینه سازی ارائه مشاوره و بهره گیری بیشتر از نظرات بخش خصوصی، کمیسیونی ویژه در مجلس شورای اسلامی تشکیل گردیده است.
وی تصریح کرد: مهمترین وظیفه این کمیته بررسی تمامی طرحها و لوایح مطرح شده در مجلس، پیش از تصویب آنها در صحن مجلس است و تمامی مصوبات مربوطه، نیازمند تصویب در کمیسیون مذکور می باشد.
مدیر اجرایی انجمن مدیران صنایع گیلان همچنین گفت: در کمیسیون مذکور با حدود ۳ هزار تشکل مرتبط با بخش خصوصی جهت دریافت مشکلات، نظرات و راهکارهای آنان در ارتباط خواهیم بود.
تطهیری افزود: با عنایت به اهمیت صنعت و نیز آسیب پذیری واحدهای تولیدی از نوسانات و ناپایداری برق تامین و تضمین پایداری برق در هنگام تولید و عدم وجود نوسان در جریان برق واحدهای تولیدی نقش بسزایی در جلوگیری از بروز خسارات احتمالی در صنایع دارد.
مدیر اجرایی انجمن مدیران صنایع گیلان همچنین از مدیران حوزه برق استان درخواست نمود همکاری لازم را در زمینه تامین برق پایدار، اطلاع رسانی مناسب در خصوص برنامه های قطعی برق و ارائه مشاوره های لازم جهت بهینه سازی مصرف انرژی در واحدهای تولیدی را معمول نمایند.
.jpg)
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گیلان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش ناترازی برق در کشور گفت: برق مهمترین زیرساخت در بین زیرساختهای موجود است و متاسفانه در چند سال گذشته اقدامات مناسبی جهت توسعه ظرفیت تولید برق در کشور صورت نگرفته است.
محمدتقی مهدی زاده افزود: در سالجاری تلاش زیادی جهت افزایش ظرفیت تولید برق آغاز گردیده ولی با این وجود میزان ناترازی برق برای دوران اوج مصرف در امسال حدود ۱۰ هزار مگاوات برآورد شده است.
وی تصریح کرد: تمام توان خود را جهت تعامل با تولیدکنندگان استان به عنوان کارآفرینان ارزشمند بکار می بندیم تا با همکاری و همفکری با یکدیگر و انعقاد تفاهم نامه های مناسب، شرایط ناشی از کمبود برق را با حداقل مشکلات مدیریت نماییم.
مهدی زاده افزود: از طریق هوشمند سازی مصرف برق در بخش ادارات، مسکونی و تولیدی و تجاری با همکاری ادارات و تشکلهای مرتبط، برنامه ریزی لازم انجام و اطلاع رسانی مناسب در این زمینه صورت خواهد گرفت.
در این نشست، مدیران واحدهای تولیدی منتخب نیز به بیان مشکلات و ارائه راهکارهای پیشنهادی خود در زمینه مدیریت شرایط ناشی از ناترازی برق در سالجاری پرداختند.
مطالب مرتبط