در راستای تداوم موثر برنامه های ارتباط صنعت و دانشگاه:
مدیران کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از شرکت پگاه گیلان بازدید نمودند
نمایندگان کارگروههای مرتبط کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از شرکت پگاه در شهر صنعتی رشت بازدید نمودند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" در جریان این بازدید، هیات مذکور ضمن بازدید از خطوط تولید محصولات مختلف این شرکت با ظرفیتهای توسعه و نیازهای فناورانه آن نیز آشنا شدند.
بر اساس این گزارش، این برنامه ها در راستای اجرای تفاهم نامه صنعت و دانشگاه در گیلان و با هدف توسعه همکاری میان دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی استان با صنایع مختلف در جهت شناسایی و کمک به حل مسایل بخش تولید و نیز ارتقای متقابل سطح فعالیتها برگزار می گردد.
در جریان این بازدید همچنین مدیران بخشهای مرتبط کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از جمله کارگروه مکانیک، محیط زیست و صنایع غذایی طی نشستی با مدیرعامل و مدیران شرکت پگاه گیلان، راهکارهای تقویت همکاری و بهره گیری از ظرفیت دانشگاه برای ارتقای فناوری و کمک به حل مسایل فنی این شرکت مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، مدیرعامل پگاه گیلان با اشاره به اهمیت پرداختن به نوآوری و فناوری بر اساس شعار سال، گفت: در همین راستا، از طریق حمایت از مبحث تحقیق و توسعه در این شرکت، طراحی و تولید برخی ملزومات که مانع از خروج ارز از کشور و موجب خودکفایی می گردد در دستور کار قرار گرفته است.
احمدرضا پارسا افزود: در زمینه تولید و نوسازی برخی دستگاهها و ماشین آلات خطوط تولید و تامین قطعات مورد نیاز می توانیم از ظرفیت دانشگاه و اساتید مرتبط استفاده نماییم.
رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان نیز در این نشست گفت: انعکاس مسایل و نیازمندیهای شرکتهای تولیدی در زمینه فناوری و پژوهشی می تواند در جهت تسهیل و تسریع ارتباط صنعت با دانشگاهها و مراکز علمی موثر واقع شود.
اسماعیل مقدس تصریح کرد: گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه و بهره گیری از توان علمی و فنی دانشگاهها، موجب کمک به قطع وابستگی به خارج در برخی زمینه ها و دستیابی به خودکفایی صنعتی خواهد شد.
مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه گیلان در جریان این بازدید گفت: صنعت و دانشگاه کمکهای متقابلی می توانند به یکدیگر ارائه نمایند و انجام برخی پژوهشهای مشترک، کمک به ایجاد و یا تقویت مراکز تحقیق و توسعه و بهره گیری از فارغ التحصیلان و دانشجویان مستعد دانشگاه در بخش صنعت از جمله این موارد است.
علی چائی بخش افزود: دانشگاه گیلان از طریق کمک به رفع نیازهای فناورانه صنایع در بخش تجهیزات و قطعات، ارائه آموزشهای تخصصی لازم، ارائه خدمات آزمایشگاهی و در اختیار قرار دادن ظرفیتهای کلینیک صنعت دانشگاه برای حل مسایل صنایع، تقویت ارتباط با بخش صنعت را در سالجاری در دستور کار قرار داده است.
شایان ذکر می باشد، در این برنامه، علاوه بر مدیران مذکور، برخی دیگر از مدیران دانشگاه گیلان از جمله مدیر توسعه طرحهای کاربردی دانشگاه نیز حضور داشتند.