میلگردهای آجدار (گرید A4) مجتمع فولاد امیرکبیر خزر بزودی در حجم انبوه روانه بازار مصرف می شود
مدیرعامل مجتمع فولاد امیرکبیر خزر با اشاره به اینکه میلگرد آجدار (A4) محصول جدید این کارخانه بزودی وارد بازار مصرف می شود گفت: تکنولوژی جدید تولید این میلگردها باعث شده است تا پروسه تولید آن آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند و همچنین ویژگی های خاص این میلگردها و مقاومت آن ها در برابر خوردگی، باعث بالا رفتن استحکام سازه می شود و در نتیجه ساختمان طول عمر بیشتری خواهد داشت.

در راستای طرح ملی "جهاد تبیین با راهیان پیشرفت" صبح امروز مدیر کل صمت استان گیلان به همراه اصحاب رسانه از دو کارخانه بزرگ شیشه گیلان و فولاد امیرکبیر خزر واقع در شهر صنعتی رشت، بازدید کردند.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" در جریان این بازدید، مدیرعامل مجتمع فولاد امیرکبیر خزر در جمع خبرنگاران گفت: بزودی محصول جدید این کارخانه یعنی میلگرد آجدار (A4) بصورت سفارشی برای پروژه های بزرگ فنی و مهندسی تولید و به صورت انبوه وارد بازار خواهد شد.
علی عیسی زاده با اشاره به مزایای این نوع میلگرد در صنعت ساختمان گفت: تکنولوژی جدید تولید این میلگردها باعث شده است تا پروسه تولید آن آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند و همچنین ویژگی های خاص این میلگردها و مقاومت آن ها در برابر خوردگی، باعث بالا رفتن استحکام سازه می شود و در نتیجه ساختمان طول عمر بیشتری خواهد داشت.
تکمیل زنجیره فولاد و برنامه هایی برای پروژه های بالادستی در دست اقدام
وی با بیان اینکه فولاد امیرکبیر خزر دهمین مرکز تولید کننده فولاد در دنیا در سال۲۰۲۱ شناخته شده است، اظهار داشت: به منظور تکمیل زنجیره فولاد، برنامه های متنوع و پروژه های بالادستی قابل تعریفی خواهیم داشت که در آینده به بهره برداری خواهد رسید و چشم انداز ما برای سال های آینده تولید 5 میلیون تن میلگرد در سال است.
عیسی زاده افزود: مجتمع فولاد امیرکبیر خزر در سال ۸۳ تاسیس و در سال ۸۵ به عنوان اولین تولیدکننده محصولات میلگرد و فولاد ساختمانی با ظرفیت اسمی ۷۵۰ هزارتن در سال در گیلان به بهره داری رسید.
وی با اشاره به اشتغال 350 نفر نیروی انسانی در مجتمع فولاد امیرکبیر تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود حداکثر توان خود را به کار گرفتیم تا با تمام ظرفیت مشغول به کار شویم و در حال حاضر نیز با توجه به پارامترها و توانایی های موجود با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن تولید در سال در حال تولید انواع میلگردهای فولادی هستیم.
عیسی زاده محصولات تولیدی فولاد امیرکبیر خزر را انواع میلگرد ساختمانی از سایز ۸ تا ۳۲ ساختمانی عنوان کرد و ادامه داد: شاخصه های کاری و بهره برداری فولاد امیرکبیر در سطح قابل قبول جهانی است و برای تولید انبوه و افزایش تقاضا در حال رایزنی با سازمان نظام مهندسی هستیم.
تولید محصول نهایی میلگرد فولادی؛ تحت کنترل و نظارت کامل متخصصین
مدیر عامل فولاد امیر کبیر خزر با تاکید بر وجود گردش مالی بالا در صنعت فولاد استان خاطر نشان کرد: فولاد یک صنعت آب بر، انرژی بر و انسان محور است.
وی با اشاره به اینکه مواد اولیه مورد نیاز این صنعت شمش فولادی است تصریح کرد: ۵۰ درصد مواد اولیه این مجتمع در گیلان تامین می شود و کوره های تولیدی فولاد امیرکبیر، القایی و قوس و کوره بلند است که با این سه روش مبادرت به تولید میلگرد می شود.
عیسی زاده در رابطه با حفظ و ارتقاکیفی محصولات این مجتمع و رعایت استانداردها نیز افزود : مجتمع فولاد امیر کبیر خزر در راستای بهبود و ارتقای کیفی محصولات و رعایت استانداردهای داخلی، با به کارگیری نیروهای متخصص و دارا بودن دو آزمایشگاه مجهز به تجهیزات مدرن و روز دنیا، فرایند تولید محصول نهایی را در بازه استاندارد مشخصات فنی میلگرد، تحت کنترل و نظارت کامل متخصصین دارد.
تامین نیاز بازار فولاد از شمال و جنوب تا شرق و غرب کشورهای همسایه
عیسی زاده محصولات فولاد امیرکبیر خزر را یکی از برندهای معروف در بازار داخلی عنوان و بیان داشت: با توجه به نزدیکی کارخانه به منطقه استراتژیک بندر انزلی، در سال های اخیر صادرات قابل توجهی به کشورهای شمالی CIS داشته و ده ها هزار تن محصول به مقاصد مختلف در کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، امارات، عمان، ازبکستان، قزاقستان و حتی روسیه که خود سال ها صادرکننده محصولات فولادی به کشور ما بوده، عرضه نموده ایم.
قدرت صنعت هر کشوری با صنایع فولادی آن سنجش می شود
وی با تاکید بر اینکه امروزه صادرات فولاد ارزآوری زیادی برای کشور به همراه دارد، یادآور شد: مجموعه فولاد و تکنولوژی فولاد در تمام دنیا مبتنی بر تولید مداوم است و توقف پروسه تولید، فولاد را از رقابت پذیری خارج می کند.
عیسی زاده در ادامه با بیان اینکه صنعت فولاد یک صنعت مادر و استراتژیک است و هر کشوری را با توان تولید آن در صنعت فولاد می شناسند تصریح کرد: با آمایش سرزمین می توان در زمینه ارتقای زیرساخت های صنایع (برق و گاز) گام های اصولی برای تداوم تولید این محصول استراتژیک برداشت.
به شرط حذف محدودیت های مصرف برق آینده صنعت فولاد روشن است
مدیرعامل فولاد خزر به نامتوازنی تولید و مصرف برق در کشور اشاره کرد و گفت: در سال های اخیر با افزایش مصرف برق در بخش خانگی و صنعتی مواجه شده ایم و بر این اساس دولت صنایع فولادی را مجبور به تولید نوبتی کرده است و این با منطق اقتصادی ناهمگون است، اما متاسفانه از آنجایی که کمبود برق یک مشکل کشوری است ما نیز ناگزیر به توقف در تولید صنعت فولاد هستیم.
عیسی زاده خاطر نشان کرد: آینده صنعت فولاد با توجه به تدوین برنامه های از پیش تعیین شده بسیار روشن خواهد بود، به شرط اینکه محدودیت های مصرف برق را از مسیر تولید برداریم.
------------------------------------------------------------------------------
اخبار مرتبط با این بازدید رسانه ای:
صنایع شیشه گیلان؛ اَبَر تولیدکننده شیشه خودروهای داخلی
------------------------------------------------------------------------------
گزارش از: طاهره معمولی کارگر