در بازدید اعضای کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از شرکت نئوپان فومنات تاکید شد:
همکاری دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی در راستای حل مشکل تامین مواد اولیه و نیازهای فناورانه صنایع سلولزی
در بازدید مدیران منتخب کلینیک صنعت دانشگاه گیلان از شرکت نئوپان فومنات، راهکارهای تعامل موثر میان دانشگاه و صنایع سلولزی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" در جریان این بازدید، عضو هیات مدیره شرکت نئوپان فومنات با اشاره به پیگیریهای صورت گرفته در زمینه ارتقای کیفیت محصولات این شرکت گفت: با عنایت به شعار سال و حمایتهای در نظر گرفته شده برای ارتقای فناوری و دانش بنیان شدن تولیدات در کشور، در نظر داریم در جهت ارتقای فناوری و حرکت به سمت دانش بنیان شدن اقدام نماییم.
عرفان مشمولی افزود: در جهت تامین مواد اولیه شرکت و گسترش زراعت چوب نیاز به همکاری دانشگاهها و مراکز علمی، پژوهشی وجود دارد.
قائم مقام مدیرعامل نئوپان فومنات نیز در جریان این بازدید گفت: پیگیریهای مجدانه و دلسوزانه ای توسط مدیرعامل فقید این مجموعه در راستای توسعه شرکت و بروزرسانی و افزایش تنوع تولیدات آن در سالهای گذشته صورت گرفت که امروزه شاهد به ثمر نشستن تلاشهای مذکور از طریق بروز بودن محصولات و افزایش رقابت پذیری و توسعه مستمر فعالیتهای شرکت هستیم.
رحمت الله یوسفی تصریح کرد: برای رفع مشکلات این صنعت و پیگیری مطلوبتر مطالبات موجود، نیازمند هماهنگی بیشتر میان مدیران شرکتهای فعال و شاخص در این حوزه در قالب یک تشکل تخصصی غیردولتی مرتبط می باشیم.
مدیر شرکت نئوپان فومنات هم در این برنامه با اشاره به مشکلات این صنعت گفت: حلقه مفقوده ارتباط بین صنعت و دانشگاه بخش دولتی است و در همین راستا کنگره همکاریهای صنعت، دانشگاه و دولت شکل گرفته است.
مسلم فدایی افزود: نیازهایی در زمینه فناوری و تجهیزات در این صنعت وجود دارد که امیدواریم از طریق همکاری دانشگاه گیلان و مراکز علمی و فناوری بتوان جهت رفع آنها اقدام نماییم.
مدیر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه گیلان در این نشست گفت: اغلب نیازمندیهای فناورانه مطرح شده توسط بخشهای مختلف جامعه از جمله صنایع، قابل بررسی و حل از طریق دانشگاه گیلان می باشد و ظرفیتهای فراوانی در حوزه های متنوع در این زمینه در دانشگاه وجود دارد.
سید رضا میرعسکری افزود: توجه ویژه به مساله محوری در فعالیتها و پژوهشهای دانشگاه بر اساس نیازهای جامعه در سالهای اخیر بیش از پیش در دستور کار قرار گرفته است.
رییس اداره آموزش، پژوهش و فناوری اداره کل صمت گیلان نیز در جریان این بازدید عنوان نمود: با هدف رسوخ بیشتر فناوری در صنایع و ارتقای توان رقابت پذیری تولیدات صنعتی، ایجاد و تقویت مراکز تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی از مهمترین اولویتهای ما در سالجاری است.
اسماعیل مقدس تصریح کرد: بهره گیری صنایع از ظرفیتهای دانشگاهها و مراکز علمی، سبب افزایش کیفیت و تنوع تولیدات و ایجاد ارزش افزوده بیشتر در صنایع خواهد شد.