واحدهای صنعتی برای تامین مالی مشکل دارند
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را چالشهای مربوط به تامین مالی دانست و از راه اندازی مجدد ۶۱۷ واحد راکد تا پایان شهریور خبر داد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی را تامین مالی، مسئله بازار، تامین مواد اولیه، مسائل حقوقی و اختلاف بین شرکا برشمرد و گفت: طبق آخرین آمار تا پایان شهریور ۶۱۷ واحد راکد، راه اندازی مجدد شده است؛ همچنین ۴۰۷ واحدی که با زیر ۵۰ درصد ظرفیت کار می کنند، ظرفیتشان به بالای ۵۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" علی رسولیان، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره آخرین وضعیت واحدهای راکد، اظهار کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته، ۱۲ هزار واحد راکد شناسایی شد که برای احیا و فعال سازی این واحدها ستادهای تسهیل و دستگاه قضائی همکاری میکنند.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی افزود: برنامه امسال راه اندازی ۲ هزار واحد راکد است که طبق آخرین آمار تا پایان شهریور ماه ۶۱۷ واحد راکد، راه اندازی مجدد شده است.
وی ادامه داد: همچنین واحدهایی داریم که اگرچه فعال هستند اما با زیر ۵۰ درصد ظرفیت خود کار میکنند؛ بر اساس آخرین آمار از ابتدای امسال ۴۰۷ واحد از این گروه ظرفیتشان به بالای ۵۰ درصد افزایش یافته است.
رسولیان همچنین با اشاره به مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، گفت: عمده مشکل واحدهای صنعتی، چالشهای مربوط به تامین مالی است؛ متاسفانه واحدهای صنعتی همواره با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند.
وی اظهار کرد: همچنین مساله بازار، تامین مواد اولیه، مسائل حقوقی و اختلاف بین شرکا از دیگر مشکلات عمده واحدهای صنعتی و صنایع کوچک است.
منبع: اتاق ایران
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: طبق تفاهم نامهای که اخیراً به امضای وزرای صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی رسیده، ۵۰ هزار میلیارد تومان برای واحدهای راکد تامین مالی انجام خواهد شد.