بلاتکلیفی قطعه سازان در دولت سیزدهم؛ حجم مطالبات از ۷۰ هزار میلیارد گذشت
با وجود وعده و وعیدهای دولت سیزدهم در خصوص تغییر و بهبود شرایط صنعت خودرو و قطعه سازی، اما مطالبات قطعه سازان رو به افزایش است در حالی که هنوز تصمیمی از سوی دولت اتخاذ نشده است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت"، نایب رئیس انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازی کشور، گفت: خودروسازان مبلغ ۷۵ هزار میلیارد تومان به قطعه سازان بدهکار هستند و هنوز این مبلغ پرداخت نشده است. به عبارت دیگر، نقدینگی قطعه سازان، توسط خودرو سازان بلوکه شده است و قطعه سازی در حال حاضر، شرایط مطلوبی ندارد.
مهدی مطلبزاده در خصوص وضعیت قطعه سازان در دولت سیزدهم و امید به بهبود شرایط آنها، اظهار کرد: چندین ماه است که دولت سیزدهم شروع به کار کرده است ولی متاسفانه، هنوز تصمیماتی از سوی دولت مردان، برای بهبود شرایط قطعه سازان گرفته نشده است و دود عواقب قیمتگذاری دستوری به چشم قطعه سازان میرود.
وی افزود: شرکتهای خودرو سازی، دولتی هستند و زیان های سهامداران آنها را دولت متقبل شده است. ولی مطالبات قطعه سازان، روند افزایشی دارد و در حال حاضر، حجم مطالبات قطعه سازان از خودرو سازان به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
این فعال صنعت قطعه سازی، تصریح کرد: حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان از مبلغ ۷۰ هزار میلیارد تومانی که مطالبات قطعه سازان از خودرو سازان است، از طریق خرید دین و اوراق گام و قراردادهای سه جانبه با بانکها تعیین تکلیف شده است. ولی هنوز این مبلغ به قطعه سازان پرداخت نشده است./ قطعه نیوز