تولید 850 تن عسل و 310 تن گوشت قرمز در آستارا
مدیر جهاد کشاورزی آستارا از تولید 850 تن عسل به ارزش 127 میلیارد و 500 میلیون ریال و 310 تن گوشت قرمز به ارزش 46 میلیارد و 500 میلیون ریال در این شهرستان طی سالجاری خبر داد.
به گزارش "گسترش تولید وتجارت" به نقل از ایرنا، ایرج شیارکار ایرنا گفت: 850 تن عسل توسط 272 زنبوردار از 34 هزار و 500 کلنی از مناطق حیران، لوندویل و خانه های آسیاب آستارا به دست آمده است.
وی با اشاره به اینکه تولید عسل در آستارا نسبت به مدت مشابه سال قبل 15درصد افزایش داشته، اظهار کرد: این شهرستان با میانگین تولید 30 کیلوگرم عسل در هر کندو، رتبه ممتاز تولید آن را در استان گیلان را دارد.
شیارکار از تولید 310 تن گوشت قرمز توسط دامداران آستارا و عرضه آن به بازار خبر داد و بیان داشت: 13 هزار و 200 راس دام سنگین شامل گاو و گوساله و هشت هزار و 300 راس دام سبک شامل گوسفند و بز در 115 دامداری این شهرستان نگهداری می شوند.
وی خاطر نشان کرد: بیشتر دام های آستارا در کشتارگاه صنعتی تالش کشتار می شوند و احداث کشتارگاه در آستارا با توجه به تعداد دامداران و نیاز زیاد این شهرستان به گوشت ضروری است.