در هفته دولت امسال ۳ پروژه برق منطقه ای به بهره برداری می رسد
در هفته دولت امسال در گیلان سه پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت بی بی حوریه انزلی، پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت املش و توسعه سه فیدر ۲۰ کیلوولت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت شهر صنعتی رشت از پروژه هایی است که افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: در هفته دولت سال جاری ۳ پروژه در بخش پست، با اعتباری به مبلغ ۲۴۵ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری می رسد.
بهمن داراب زاده افزود: این پروژه ها امسال در مناطق جغرافیایی؛ رشت، انزلی و املش با هدف برآورده شدن نیاز بار واحد های صنعتی و به منظور برق رسانی پایدار و مطمئن شهرک صنعتی رشت، تقویت و توسعه شبکه فوق توزیع، تعدیل بار ترانسفورماتورهای موجود در پست، افزایش قابلیت اطمینان تامین برق مشترکان، تعدیل بار پست های مجاور و کاهش تلفات به بهره برداری خواهند رسید.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان با بیان اشتغال موقت برای ۵۵ نفر در اجرای این پروژه ها، گفت: پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت بی بی حوریه انزلی، پروژه افزایش ظرفیت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت املش و توسعه سه فیدر ۲۰ کیلوولت پست ۶۳ر۲۰ کیلوولت شهر صنعتی رشت از پروژه هایی است که افتتاح و به بهره برداری خواهند رسید.
داراب زاده گفت: با توجه به تداوم گرمای بی سابقه در روزهای اخیر، انتظار می رود مشترکان محترم همچون گذشته در استفاده بهینه از برق کوشا باشند و با مدیریت مصرف برق، استفاده همگانی از نعمت برق را فراهم سازند.