شرکت دانشبنیان گیلانی در رویداد ملی صنایعغذایی کشور حائز رتبه برتر شد
رویداد ملی نوآوریهای صنایع غذایی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۲۲ مهرماه برگزار شده بود با افتخارآفرینی «شرکت پارسی گیل» به کار خود پایان داد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" رویداد ملی نوآوریهای صنایع غذایی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۲۲ مهرماه برگزار شد. شرکت پارسی گیل با ۲ محصول فناورانه و دانشبنیان «عقیمساز تخم و لارو شپشک برنج» و «ضدعفونیکننده محیط تولید مواد غذایی برای جلوگیری از رشد کپک و قارچ» در این رویداد حضور داشت که موفق شد عناوین اول و سومی را از آن خود کندپس از داوری اولیه، ۱۴ طرح از کل کشور مجاز به حضور در مرحله نهایی بودند که پس از دفاع، با رای داوران شرکت دانشبنیان پارسی گیل موفق به کسب عناوین اولی و سومی این رویداد ملی شدبر اساس اعلام موسسه بینالمللی تایمز، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن کسب رتبه چهارم در بین تمامی دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران، رتبه اول دانشگاههای علوم پزشکی را به خود اختصاص داده است.شرکت پارسی گیل پرافتخارترین شرکت دانشبنیان گیلانی است که بیش از ۱۵ محصول فناورانه تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی کرده است.
دستگاه «عقیمساز تخم و لارو شپشک برنج» توسط عباس رنجی و محدثه رمضانی املشی و «ضدعفونی کننده محیط تولید مواد غذایی برای جلوگیری از رشد کپک و قارچ» توسط عباس رنجی و حمید اکبریراد در این رویداد ارائه شده بود.
منبع: فارس
مطالب مرتبط