مدیر عامل شرکت سیمان خزر در مراسم یادبود شهدای کارگری:
قشر کارگر دیروز در خط مقدم جبهه جنگ حق علیه باطل و امروز در خط مقدم جبهه اقتصاد و معیشت هستند
مدیرعامل شرکت سیمان خزر با اشاره به اینکه امروز دشمنان جبهه های متعددی را علیه ملت ایران گشوده اند و جنگ معیشت و اقتصاد را علیه ما به راه انداخته اند گفت: قشر کارگر دیروز و از ابتدای پیروزی انقلاب در خط مقدم جبهه جنگ حق علیه باطل حضور داشتند و امروز در شرایط کنونی نیز در خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی هستند.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت سیمان خزر در مراسم یادبود شهدای کارگری سیمان خزر و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهادت هنر مردان خداست و بندگان مخلص همیشه در آرزوی شهادت هستند.
جمال امیدی مدیر عامل شرکت سیمان خزر با بیان ارزش شهادت و ایثار گفت: توسعه و تعمیق فرهنگ شهادت و ایثارگری در عرصه های کار، صنعت و تولید، تبیین، فرهنگ سازی، زنده نگه داشتن و ماندگار کردن نقش شهدای کارگری در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از اهداف عمده برگزاری این یادواره است.
وی عنوان کرد: نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهیدان دفاع مقدس و مدافع حرم تا ابد در تاریخ جاودانه است و به برکت همین خون های پاک، امنیت و آرامش در کشور ما حکم فرماست.
وی همچنین عنوان نمود: شهدا ناظر و حاضر بر اعمال ما هستند و این واقعیت که شهدا زنده اند فضیلت و صفتی برای حیاط طیبه است و مصداق آیه شریفه قرآن (۱۶۹ سوره آل عمران) است که می فرماید: وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ اَمْوَاتًا . بَلْ اَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شدهاند، مرده مپندار، بلکه زندهاند که نزد پروردگارشان روزى داده مىشوند.
جمال امیدی در ادامه تصریح کرد: امروز دشمنان جبهه های متعددی را علیه ملت ایران گشوده اند و جنگ معیشت و اقتصاد را علیه ما به راه انداخته اند که در این راستا رشادت و استقامت ملت ایران مانع از تحقق اهداف پلید آنها خواهد شد.
مدیرعامل شرکت سیمان خزر با بیان اینکه قشر کارگر از ابتدای پیروزی انقلاب در خط مقدم جبهه جنگ حق و باطل حضور داشته اند، تصریح کرد: در شرایط کنونی نیز کارگران در خط مقدم جبهه اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی هستند.
وی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی در سایه ولایت فقیه است افزود: اقتدار امروز نظام را باید مدیون شهدا بود و همه ملت ایران باید قدردان انقلاب اسلامی، شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران باشند.
در این مراسم که با حضور چگینی نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، محمود ایزد دوست عضو موظف هیات مدیره شرکت سیمان خزر، سردار حسین مصطفی پور، سرهنگ فیضیان فرمانده محترم سپاه شهرستان، امامان محترم جمعه لوشان و رودبار حجتالاسلام والمسلمین بابایی و سید محمدی، سرهنگ اسکندری فرمانده بسیج کارگری سپاه قدس گیلان، عبدی فرمانده بسیج کارگری شهرستان رودبار، حسن پور ریاست بنیاد شهید، امیر دریادار گودرز بهرامی فرمانده پادگان نیروی دریایی منجیل، سرهنگ محراب قاسمی فرمانده مرکز تربیت آموزش پادگان امام خمینی قرارگاه مرکزی امام حسین (ع) لوشان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر لوشان و جمعی از مسئولان اجرایی شهرستان، مدیران و کارکنان این شرکت برگزار شد، پس از اجرای برنامه های متنوع با اهدای لوح تقدیر و هدیه از خانواده شهدای کارگری و ایثارگران شرکت و جانبازان تجلیل شد.



