واگن
معاون توسعه صنایع پیشرفته و پروژه های کلان انرژی خبر داد:
نهایی شدن ساخت ۶۳۰ دستگاه واگن مترو در مناقصه بین المللی ۲۰۰۰ دستگاه واگن
معاون توسعه صنایع پیشرفته و پروژه های کلان انرژی از نهایی شدن۶۳۰ دستگاه واگن درمنقصه بین المللی اولین فاز ۲۰۰۰ دستگاه واگن برای ۹ شهر کشور خبر داد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از ایدرو نیوز، فرداد دلیری با بیان اینکه از ۲۰۰۰ دستگاه واگن که قرار است طی مناقصاتی برای کشور تامین و خریداری شود ۱۰۵۰ واگن برای تهران و ۹۵۰ واگن دیگر برای هشت شهر دیگر است ، اظهار کرد: این ۱۰۵۰ دستگاه واگن برای تهران به دو دسته ۶۳۰ و ۴۲۰ واگن تقسیم می شود زیرا مدل قطارها متفاوت است یعنی تعدادی هشت واگنه و تعدادی نیز هفت واگنه هستند. در حال حاضر مناقصه ۶۳۰ واگن قطار نهایی شده است .
مطابق برنامه ششم توسعه و تاکید دولت برای توسعه صنعت ریلی، شورای اقتصاد ساخت ۲ هزار دستگاه واگن مترو را تصویب کرد که ایدرو به عنوان مجری طرح برگزیده شد.
مطالب مرتبط