اختصاص اعتبار ۵ میلیارد تومانی برای زیرساختهای گردشگری سیاهکل
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان از اختصاص مبلغ پنج میلیارد تومان از محل اعتبارهای ابلاغی برای توسعه زیرساختهای گردشگری و مرمت بناهای تاریخی سیاهکل خبر داد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت"به نقل از اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، ولی جهانی مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان درباره جزئیات این خبر گفت: با پیگیریهای استاندار، نماینده شهرستان لاهیجان و سیاهکل و با سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان گیلان مبلغ پنج میلیارد تومان برای زیرساختهای گردشگری، تکمیل غارهای تاریخی شهرستان سیاهکل، زیرساخت گردشگری تی تی کاروانسرا، تملک محدوده اطراف میراث جهانی تیتی کاروانسرا اختصاص یافته است.
این اعتبار برای تکمیل غارهای تاریخی شهرستان سیاهکل، توسعه زیرساختهای گردشگری تیتی کاروانسرا، و تملک محدوده اطراف میراث جهانی تیتی کاروانسرا صرف خواهد شد
جهانی با بیان اینکه آزادسازی بخشی از محدوده تیتی کاروانسرا از تعهدات اداره کل میراث فرهنگی گیلان بوده تا منظر فرهنگی و تاریخی این اثر بهبود یابد، گفت: مراحل اجرایی این پروژهها با مشخص شدن ناظرین و تدوین شرح عملیات آغاز شده و بهزودی از طریق سامانه تدارکات دولت، پیمانکار اصلح برای اجرای آن انتخاب خواهد شد.