امحای ۶۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در کشور
مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز توانیر گفت: سال گذشته ۶۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز مکشوفه در کشور امحا شده است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از توانیر، هادی سفیدمو مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز توانیر با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان ناترازی دهه اخیر انرژی در کشور استخراج غیرمجاز رمزارز است، اظهار کرد: رشد نرخ بیت کوین و دلار موجب گسترش بیرویه و استخراج غیرمجاز رمزارز در کشور شده است.
سال گذشته بیش از ۲۰ هزار ماینر غیرمجاز از تعداد ۲ هزار و ۲۰۰ مرکز در کشور جمعآوری شده است
وی اضافه کرد: بر اساس برآورد متخصصان حوزه انرژی، ماینرهای غیرمجاز بین ۱۵۰۰ تا ۲ هزار مگاوات از برق شبکه عمومی را به سرقت میبرند.مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز توانیر گفت: همچنین سال گذشته ۶۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز مکشوفه در کشور امحا شده است.
ماینرهای غیرمجاز ۲۰ درصد ناترازی را به خود اختصاص دادهاند
مجری نظارت و ساماندهی استخراج رمزارز توانیر ادامه داد: استفاده از راهکارهایی، چون سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ و همچنین همکاری نهادهایی مانند پلیس امنیت اقتصادی فراجا و دستگاههای امنیتی و همکاران خدوم و متعهد در شرکتهای توزیع سراسر کشور موجب افزایش کشف ماینرهای غیرمجاز شده است.وی گفت: جرم انگاری و افزایش مجازات متخلفان در این حوزه یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در جهت کاهش استفاده غیرمجاز از ماینرها باید به آن پرداخته شود که این امر نیز در دست پیگیری است.
منبع: مهر