برداشت ۴۷ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا در گیلان
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۴۷ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا از زمینهای کشاورزی استان برداشت شد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" لیلا بذرکار با اشاره به اینکه برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمینهای کشاورزی گیلان پایان یافت، گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند.
وی درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
بذرکار ادامه داد: شهرستانهای رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان هستند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.
وی تصریح کرد: پاچ باقلا در استان گیلان در 2 فصل بهار و پاییز کشت میشود.
بذرکار با بیان اینکه برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز میشود و تا آبان ادامه دارد، گفت: گیلانیها به لوبیای محلی، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده میکنند.
منبع: ایسنا