تسهیل تسهیلات بانکی و تامین ارز در دستور کار وزیر صمت و رئیسکل بانک مرکزی
در دیدار وزیر صنعت، معدن و تجارت با رئیسکل بانک مرکزی، راهکارهای حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی کشور با تاکید بر تسهیل در پرداخت تسهیلات و تامین ارز مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از وزارت صمت، در این نشست که با حضور سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت و عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد، گزارشی از نیازهای واحدهای تولیدی و صنایع بهمنظور تداوم و پایداری تولید ارائه شد. همچنین مشکلات ارزی این واحدها و ضرورت تامین مالی و اعطای تسهیلات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
تاکید بر اهمیت حمایت از بخش تولید
در ادامه، رئیسکل بانک مرکزی اعلام کرد: بر اساس معرفی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تسهیلات ریالی لازم به واحدهای تولیدی پرداخت خواهد شد.وی همچنین بر آمادگی بانک مرکزی برای همکاری بیشتر در زمینه تامین و تخصیص ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی، بهویژه برای تامین مواد اولیه، تاکید کرد و از انجام مساعدتهای لازم در این حوزه خبر داد.
در این جلسه همچنین بر لزوم اتخاذ اقدامات موثر برای رفع مشکلات ارزی واحدهای تولیدی و صنایع کشور تاکید شد تا زمینه تداوم فعالیت و رشد تولید فراهم شود.