تولید 50 کیلو ژل رویال در گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید عسل در گیلان ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" میرحجت علی اکبر نژاد گفت: 4 هزار و 640 زنبوردار گیلانی امسال در مرحله اول، از نیمه اول خرداد تا 15 تیر 3 هزار تن عسل به ارزش 300 میلیارد تومان از کندوهای شان برداشت کردند.
وی با بیان اینکه برداشت عسل هر سال در دو مرحله انجام می شود، افزود: عسل برداشت شده در سالجاری امسال 10درصد بیشتر از پارسال بوده است.
علی اکبرنژاد با بیان اینکه زنبورداران استان افزون بر عسل، محصولات جانبی دیگری همچون گرده گل، ژل رویال، موم و برموم از زنبورهای عسل به دست می آورند، اظهار کرد: ژل رویال و گرده گل با ارزش ترین و مهم ترین محصولات جانبی زنبور عسل است.
وی گفت: زنبورداران گیلانی در مرحله اول 50 کیلوگرم ژل رویال به ارزش 600 میلیون تومان و 4 تن گرده گل به ارزش حدود یک میلیارد تومان تولید کردند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان، خاطرنشان کرد: برداشت عسل در گیلان، مرحله دوم از نیمه شهریور تا نیمه مهر انجام می شود.
علی اکبرنژاد گفت: گیلان به لحاظ راندمان تولید عسل رتبه دوم و مقدار تولید این محصول در کشور در جایگاه پنجم قرار دارد.
منبع: ایسنا