تولید چای خشک با کیفیت ایرانی رونق یافت
رییس سازمان چای گفت: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال 18 درصد افزایش یابد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" حبیب جهانساز گفت: از نهم اردیبهشت آغاز چین برگ سبز چای تا امروز 11هزار و 300 تن چای خشک با کیفیت در کارخانه های چایسازی شمال کشور تولید شد که 18 درصد بیشتر از پارسال است.
وی افزود: این مقدار چای خشک از 50 هزار و 309 تن برگ سبز چای چیده شده از باغ های گیلان و مازندران استحصال شد.
جهانساز ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی، استقبال چایکاران برای تولید بیشتر با افزایش قیمت خرید تضمینی، دقت در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا تولید چای خشک ایرانی امسال در مقایسه با پارسال 18 درصد افزایش یابد.
وی تصریح کرد: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و شکسته قلم از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.
منبع: ایسنا