در دیدار دکتر محمدی با معاون وزیر بهداشت مطرح شد؛
درخواست تسریع در تامین منابع مالی بیمارستانهای جایگزین پورسینا و رازی گیلان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دیدار با معاون توسعه وزارت بهداشت، بر تسریع در تامین منابع مالی و اجرای پروژه بیمارستانهای جایگزین پورسینا و رازی با استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ تاکید کرد.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، دکتر جمشید محمدی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان، امروز با مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دیدار و گفتوگو کرد.
تاکید بر اهمیت و ضرورت تسریع در تکمیل و بهرهبرداری از پروژه ملی احداث بیمارستانهای جایگزین پورسینا و رازی گیلان | پروژهای که در حال حاضر در پورسینا با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد در دست اجراست
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این دیدار با اشاره به نقش مهم این پروژه در ارتقای سطح خدمات تشخیصی و درمانی و پاسخگویی شایستهتر به نیازهای مردم استان، خواستار حمایت وزارت بهداشت برای تامین منابع مالی مورد نیاز اجرای آن شد.
فرسودگی زیرساختهای درمانی در مرکز استان
دکتر محمدی در این نشست اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد با استفاده از ظرفیت قانونی ماده ۵۶ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، نسبت به دریافت تسهیلات بانکی به مبلغ ۱۰ میلیون ریال معادل یک همت برای تسریع در اجرای پروژه یا فاز نخست آن اقدام کند.
به گفته وی، با توجه به اهمیت این پروژه در توسعه زیرساختهای درمانی استان، از مقام عالی وزارت و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت درخواست شد اقدامات لازم برای تایید پروژه بهمنظور انعقاد قرارداد تامین مالی توسط دانشگاه با بانک تامینکننده منابع، مطابق ضوابط و مقررات مربوطه، انجام و نتیجه برای پیگیریهای بعدی ابلاغ شود.