زعفران گیلان کیفیت بسیار خوبی دارد
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: طبق گزارش های واصله زعفرانهای تولید شده در استان کیفیت بسیار خوبی دارند و اغلب در خود استان مصرف میشوند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" لیلا بذرکار با بیان اینکه برداشت زعفران در ۱۵ هکتار از زمینهای گیلان آغاز شده است،گفت: پیش بینی میشود،زعفران کاران گیلانی امسال ۵۲ کیلو و ۵۰۰ گرم گل زعفران برداشت کنند.
وی افزود: 355نفر از کشاورزان استان در تولید زعفران فعالیت دارند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشاورزان گیلانی با برداشت این مقدار گل زعفران در زمینهای کوهستانی شهرستانهای رودسر، املش، رودبار، سیاهکل و تالش، ۴۲۰ میلیون تومان درآمد کسب خواهند کرد.
وی افزود: زعفران در زمینهای مستعد کوهستانی با ارتفاع هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ متر از سطح دریا کشت میشود.
بذرکار با اشاره به اینکه تولید زعفران در گیلان امسال نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش یافته است، گفت: قیمت خوب فروش زعفران موجب شده است تا کشاورزان سطح زیر کشت تولید این محصول را افزایش دهند.
وی خاطرنشانکرد: طبق گزارشهای واصله زعفرانهای تولید شده در استان کیفیت بسیار خوبی دارند و اغلب در خود گیلان مصرف میشوند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خصوص حمایت جهاد کشاورزی گیلان از توسعه کشت زعفران در استان گفت: چون توسعه کشت این محصول در گیلان از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی نیست، ما نیز برنامهای برای این امر نداریم و کشاورزان به میل خود پیاز زعفران را از مشهد مقدس خریداری میکنند و در مزاع خود میکارند.
گفتنی است؛ زعفران برای نخستین بار در سال ۸۷ بصورت آزمایشی در گیلان کشت شد.
منبع: