شرکت سلامت اندیشان رادین از گیلان واحد فنی مهندسی نمونه کشوری شد
در هفته پژوهش امسال، در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت، شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین، فعال در حوزه صنایع غذایی از استان گیلان، موفق به کسب عنوان واحد فنی مهندسی برتر کشوری شد.

طاهره معمولی کارگر _ در دهمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت از شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین فعال در حوزه صنایع غذایی به عنوان واحد نمونه فنی مهندسی کشور تقدیر شد.
مدیرعامل شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین در گفتگو با "گسترش تولید و تجارت" اظهار داشت: فعالیت این شرکت از سال ۱۳۹۸ در دانشگاه گیلان آغاز و سپس در پارک علم و فناوری گیلان مستقر شد.
امیر پورفرزاد تصریح کرد: با توجه به گسترش بازارهای رقابتی داخلی و خارجی و لزوم ارائه محصولات و خدمات برتر از سوی شرکتهای صنایع غذایی، ضرورت ایجاد تحقیق و توسعه بیش از پیش در فعالیت های این شرکت دانش بنیان مورد توجه قرار گرفت.
تلاش در راستای بهینه سازی فرمولاسیون و تولید محصولات غذایی فراسودمند
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان، افزود: بهینه سازی عملکرد فرمولاسیون و فرآیند تولید محصولات غذایی فراسودمند و تنوع بخشی به محصولات غذایی از اهداف تاسیس این شرکت بوده است.
پور فرزاد با بیان اینکه این شرکت تاکنون توانسته تاثیر بسزایی بر روند انجام و توسعه فعالیت های شرکت های مختلف صنایع غذایی داشته باشد، تصریح کرد: امروزه شرکت هایی در بازار رقابت، موفق هستند که با به کارگیری تکنولوژی دانش روز، تولید محصولات با سطح بالایی از ارزش غذایی روز و با ایجاد کیفیت و نوآوری در تولید؛ بتوانند پاسخگوی نیاز روز مشتریان باشند.
وی طراحی و تولید دانش فنی محصولات غذایی فراسودمند، تولید دانش نوین به منظور توسعه محصولات غذایی و بهینه سازی فرآیندها، خدمات مشاوره ای، تحقیق و توسعه، طراحی و ارایه محصولات نوآورانه و فراسودمند مناسب با امکانات و شرایط موجود در هر واحد تولیدی، مدیریت و راه اندازی واحد R&D در کارخانه های صنایع غذایی را جمله مهم ترین فعالیت ها و اقدامات این شرکت عنوان کرد.
استراتژی ما؛ ایجاد ارزش افزوده و خلق ثروت از طریق تولید دانش است
مدیر عامل شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین، گفت: استراتژی کلی شرکت ما بر مبنای ایجاد ارزش افزوده و خلق ثروت از طریق تولید دانش است، از این رو واحد تحقیق و توسعه شرکت خود را ملزم دانسته تا علاوه بر بهینه سازی عملکردهای شرکت های غذایی، به طراحی ساز و کارهای جدید نیز اقدام نماید و تحقیقات خود را در راستای کاهش ضایعات تولیدی صنعت غذا و یافتن راهکارهای هوشمندانه جهت کاهش هزینه تولید عملی نماید.
کمک به ارتقای خوداتکایی واحدهای تولیدکننده مواد غذایی
پور فرزاد با بیان اینکه شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین، واحد تحقیق و توسعه را به عنوان منبعی مهم برای نوآوری و محرکی اساسی برای رشد صنعت می داند؛ افزود: کشف و درک فرصتها و نیازهای بازار در راستای بازدهی سریع و بهبود سریع عملکردها، فرمولاسیون محصولات غذایی نوآورانه فراسودمند و ارتقای کیفیت و ماندگاری آنها و ارتقای بازدهی فعالیت نیروی انسانی و برون سپاری، ارتقای میزان خوداتکایی واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و... از دیگر خدمات مورد ارائه شرکت تحقیق و توسعه سلامت اندیشان رادین می باشد.
عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان در پایان خاطر نشان کرد: این مجموعه تمام توان خود را به کار می بندد تا ارتباط میان صنعت و دانشگاه را به معنای واقعی برقرار نماید، همچنین متخصصین و دانشجویان علاقه مند را به منظور رشد صنعت غذایی کشور به کار گیرد.
گفتنی است: این شرکت دانش بنیان در زمینه انعقاد قراردادها و انجام امور پژوهشی در حوزه صنایع غذایی فراسودمند با واحدهای مختلف صنایع غذایی همکاری می کند.