وزیر جهادکشاورزی گفت: با توجه به فرصت ها و محدودیت های بخش کشاورزی، مهندسان باید سهم بیشتری در کارآفرینی کشور داشته باشند.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" محمود حجتی در همایش تجلیل از مقام مهندس در سالن همایش های برج میلاد افزود: برخی مهندسان نمونه بخش کشاورزی با کارآفرینی خود در این بخش تحول ایجاد کرده اند و می توانند با استفاده از مهارت ها و دانش روزو همبستگی و پیوستی منجر به ارتقای این بخش شوند.
وی اظهار داشت: در صورتی که برای استفاده از ظرفیت های طبیعی کشور دانش بنیان و منطبق بر دانش روز و سازگار با محیط زیست عمل کنیم، محدودیتی در بکارگیری این منابع نخواهیم داشت.
همایش ملی تجلیل از مقام مهندس و تبیین نقش علوم و دانش مهندسی کشاورزی امروز با حضور و سخنرانی مسئولان، کارشناسان و محققان کشاورزی در مرکز همایش های برج میلاد برپاست.
مطالب مرتبط