واردات 260 تن فرآورده های دامی از مرز زمینی آستارا
رئیس اداره دامپزشکی بندر مرزی آستارا گفت: طی دو روز گذشته 260 تن فرآورده های دامی از مرز زمینی این شهرستان وارد کشور شد.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از ایسنا، بهرام پورضرب اظهار کرد: طی دو روز گذشته 260 تن فرآورده های دامی از قبیل تخم مرغ و گوشت گوسفندی از مرز زمینی این شهرستان وارد کشور شد.
وی ادامه داد: این فرآورده ها در قالب چند محموله جداگانه با 9 دستگاه تریلی یخچال دار به کشور منتقل شده است.
پورضرب با اشاره به اینکه محموله فوق شامل 150 تن تخم مرغ و 110 تن گوشت تازه گوسفندی می باشد، تصریح کرد: فرآورده های دامی وارداتی از مبدا کشورهای روسیه ، گرجستان و جمهوری آذربایجان به مقصد کشورمان بارگیری شده است.
وی در پایان اضافه کرد: ساماندهی و نظارت کیفی و بهداشتی بر تولید خوراک دام و طیور و صدور مجوز ترخیص کالا بر واردات نهاده های دامی جهت مصرف در مراکز پرورش و صدور مجوز بر ترانزیت فرآورده های خام دامی از وظایف مهم دامپزشکی است و در این راستا دامپزشکی جهت رسیدن به امنیت غذایی تلاش میکند.