۲۰ میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی برای حفاظت به بهره برداران واگذار شده است/اختصاص ۲۰۰ میلیون دلار برای اجرای طرح های آبخیزداری
رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور گفت: نقشه کاداستر ۳۰ میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی کشور تهیه و ۲۰ میلیون هکتار از این اراضی برای حمایت و حفاظت به بهره برداران واگذار شده است.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، خلیل آقایی در مراسم تقدیر از نمونه های متتخب ملی منابع طبیعی،اظهار داشت:نقشه کاداستر ۳۰ میلیون هکتار از عرصه های منابع طبیعی کشور تهیه و ۲۰ میلیون هکتار از این اراضی برای حمایت و حفاظت به بهره برداران واگذار شده است.
وی تصریح کرد: طرح کاداستر مناطق جنگلی سال آینده اجرا می شود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: براساس گزارش فائو، مساحت جنگل های ایران در سال های اخیر ۱۵۰ هزار هکتار افزایش یافته است.
آقایی تاکید کرد: طرح توقف بهره برداری از جنگل های شمال سال ۹۷ اجرا می شود.
رئیس سازمان جنگل ها،مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اختصاص ۲۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبخیزداری در بودجه ۹۷ ،خاطرنشان کرد: پروژه های آبخیزداری سال آینده در همه شهرستان ها اجرا می شود.
در این مراسم با حضور وزیر جهاد کشاورزی از نمونه های منتخب ملی منابع طبیعی با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.