۲۲۰۰ گروه دامپزشکی در ایام نوروز بر سلامت محصولات دامی نظارت می کنند
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ گروه دامپزشکی طی ایام نوروز در سطح کشور در زمینه کنترل و نظارت بهداشتی بر محصولات دامی فعالیت دارند.
به گزارش "گسترش تولید و تجارت" به نقل ار ایرنا، علی رضا رفیعی پور در جریان بازدید از فعالیتهای دامپزشکی قزوین افزود: این گروهها در قالب هزار و ۴۰۰ تیم بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز نظارت دارند.
وی اظهار کرد : در این راستا هماهنگی لازم با استانداری ها، فرمانداری ها، شهرداری ها و سازمانهای جهاد کشاورزی استان ها نیز انجام شده است .
رفیعی پور ادامه داد: گروه های نظارتی با بهره گیری از تمام امکانات و تجهیزات در تحقق برنامه ها و اقدامات نظارتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان تشکیل شده است .
وی ادامه داد: همچنین در صورت نیاز برای اجرای بهینه طرح تشدید نظارت بر عملکرد مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های دامی، از همکاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها، مراکز بهداشت و واحدهای تابعه و تعزیرات حکومتی نیز استفاده می شود.
به گفته وی اکیپ های نظارتی از ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین در سطح کشور به صورت شبانه روزی فعال هستند.
به گفته وی از ابتدای ایام تعطیلات نوروزی تا کنون در راستای نظارت های ویژه دامپزشکی بر عرضه، توزیع و تولید فرآورده های خام دامی در کشور یک میلیون کیلوگرم فرآورده خام دامی به دلیل غیر قابل مصرف بودن از چرخه مصرف خارج شده است.
رفیعی پور ادامه داد: در این ایام نوروز مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها و سایر اماکن که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می کنند، با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان دامپزشکی کشور تحت نظارت قرار دارند.
به گفته وی همچنین در ایام نوروز، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی نیز تحت کنترل سازمان دامپزشکی کشور هستند.
وی یادآور شد: در این ایام از فعالیت های خودروهایی که مبادرت به عرضه فرآورده های خام دامی در جاده ها و معابر عمومی می کنند، نیز جلوگیری خواهد شد.