ضرورت ورود تخصصی به حوزه آسیبهای اجتماعی
سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان ورود تخصصی و دقیق به حوزه آسیبهای اجتماعی را یک ضرورت دانست و گفت: حساسیت بالای این حوزه ایجاب میکند از توان کارشناسان، دغدغهمندان و نیروهای متخصص بهرهمند شویم.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" علی فتحاللهی سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان در دیدار با زهرا یعقوبنژاد، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، با تاکید بر جایگاه ویژه بانوان در ساختار اجتماعی کشور اظهار کرد: توجه به نقشآفرینی بانوان در فرآیندهای اجتماعی و مشارکتهای مردمی، از رویکردهای مهم دولت چهاردهم است.
مشارکت بانوان باید بر اساس نیازهای روز جامعه و با رویکرد مسئلهمحور شکل گیرد
فتحاللهی افزود: سازمانهای مردمنهاد میتوانند بستر مناسبی برای نقشآفرینی بانوان باشند، اما در حال حاضر در برخی حوزههای اجتماعی با خلا فعالیتهای هدفمند از سوی این نهادها مواجه هستیم که لازم است با حمایت قانونی، از ظرفیت فعالان اجتماعی استفاده شود.
ورود تخصصی و دقیق به حوزه آسیبهای اجتماعی یک ضرورت است
فتحاللهی گفت: حساسیت بالای این حوزه ایجاب میکند از توان کارشناسان، دغدغهمندان و نیروهای متخصص بهرهمند شویم و در این مسیر، از ایجاد موانع برای فعالیت دلسوزان اجتماعی خودداری کنیم.وی با اشاره به تفاوتهای منطقهای در حوزه مسائل اجتماعی، تصریح کرد: نمیتوان برای همه مناطق یک نسخه یکسان پیچید؛ برنامهریزیها باید بر مبنای ویژگیهای هر منطقه و با شناخت محیطی انجام شود.
تاکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت وفاق اجتماعی موجود
سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان افزود: امروز که جامعه از همدلی نسبی برخوردار است، باید این فرصت را مغتنم شمرد و آن را به پشتوانهای برای استحکام اجتماعی و حل مسائل تبدیل کرد.فتحاللهی با اشاره به شرایط منطقه و فضای پس از جنگ ۱۲ با رژیم غاصب صهیونیستی، گفت: در چنین شرایطی، بیش از هر زمان نیازمند تقویت آرامش روانی و انسجام اجتماعی هستیم. باید تلاش کنیم تا جامعه به سمت آرامش و فعالیتهای روزمره بازگردد و زمینهساز شکلگیری نشاط اجتماعی در میان مردم باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاستگذاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی باید بهگونهای باشد که فعالان دغدغهمند بتوانند با آرامش خاطر و بدون مانع در مسیر خدمت به جامعه گام بردارند.
منبع: ایسنا