مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان: با ورود سرمایه گذاران بزرگ به گیلان ظرفیت های بزرگی برای اشتغال در راه است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان گفت: حوزه فعالیت های ما به ایجاد، تامین و تجهیز ساختها منحصر نمی شود بلکه ما در قالب سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی مسئولیت هایی اعم از حمایت و توسعه صنایع کوچک حمایت و پشتیبانی از تحقیقات کابردی، توسعهای و ارتقاء سطح فناوری در واحدهای کوچکصنعتی، حمایت و پشتیبانی از توسعه بازار، ایجاد زمینههای لازم برای راهاندازی، هدایت و توسعه سرمایهگذاری های بخش غیردولتی در صنایعکوچک، عارضه یابی های موجود در عرصه صنعت با کمک اساتید دانشگاهی، کمک به ارتقاء سطح استانداردها، کیفیسازی محصولات صنعتی و .... را عهده دار هستیم.

به گزارش "گسترش تولید و تجارت" مهدی محبوبی با تاکید بر رسالت های سازمانی شرکت شهرکهای صنعتی گفت: در راستای احیای واحدهای صنعتی راکد و استفاده بهینه از ظرفیت های صنعتی موجود در استان توانستیم طی سه سال گذشته 135 واحد صنعتی راکد را مجدداً فعال و احیا کنیم و امیدواریم با پیگیری این روند 172 واحد راکد دیگر را نیز بتوانیم به چرخه تولید برگردانیم.
وی عمده ترین دلایل تعطیلی و راکد شدن واحدهای صنعتی را مشکلات بانکی، کمبود نقدینگی، واردات بیرویه و عدم توان رقابت در محصولات، و مشکلات حقوقی بین شرکاء و سرمایه گذاران عنوان کرد و افزود: در وهله نخست شرکت شهرکهای صنعتی برای رفع این موانع اقدامات لازم را ترتیب می دهد ولی در صورت عدم وجود راهکاری برای حل این گونه از معضلات با حمایتهایی که از سوی شرکت شهرکهای صنعتی صورت می گیرد با جذب سرمایهگذاران جدید علاوه بر حل مشکلات گذشته می توانیم ظرفیت های ایجاد شده در صنعت را مجدداً فعال و چرخه تولید و اشتغال را تداوم بخشیم.
وی در ادامه استفاده از نیروهای تحصیلکرده و جوان و اشتغالزایی برای این قشر را یکی از مهم ترین مسئولیت ها عنوان کرد و افزود: تلاش برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی و ایجاد «صنایع هایتک» می تواند چشم انداز بزرگی برای جذب نیروهای جوان و جلوگیری از مهاجرت آنان به استان های دیگر شود.
محبوبی تصریح کرد: با اقداماتی که صورت گرفته و با جذب شرکتهای بزرگ تولیدی برای سرمایهگذاری صنعتی در گیلان شاهد ایجاد اشتغال 100 الی 500 نفره طی سال های آتی در این صنایع خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی گیلان در ادامه با اشاره به تشکیل خوشه های صنعتی چای، زیتون، کیوی و ... در گیلان گفت: خوشه های صنعتی تامینکنندگان اصلی اشتغال جدید و بستر تحول و نوآوری هستند به نحوی که مدل توسعه خوشه های صنعتی عامل راهبردی برای توسعه اقتصادی، اشتغالزایی و رقابت پذیری صنایع کوچک و متوسط هستند.
وی تصریح کرد: بنگاه های درون خوشه با بازدهی بیشتر و استفاده تخصصیتر از امکانات، می توانند محصولی با کیفیت اما با قیمت تمام شده ارزان تر تولید کنند از این رو با ساماندهی خوشه های صنعتی توسط شرکت شهرکهای صنعتی گیلان که با فعالیت موثر و جمعی تولیدکنندگان، کارخانجات، دانشگاه و خِبرگان صنعت مورد نظر به کار خود ادامه می دهد، این خوشه ها می توانند یک طیف محصولات مشترک، مربوط و یا تکمیلی را تولید و یا خدمات همراه آن را ارائه کنند همچنین با شناسایی مشکلات همسان و یا فرصت های نسبتا مشابه می توانند با کمک و همکاری با یکدیگر به بهترین رشد و مقیاس اقتصادی برسند.
محبوبی افزود: به عنوان نمونه در قالب فعالیت های خوشه صنعتی چای با توجه به قابلیت تولیدات خاص از نظر فنی و تکنولوژیکی و در راستای تجاری سازی این محصول اقدامات مفیدی در دست انجام است.